Наша Таня перша у Мілані!

Старі люди казали: «У житті, - як на довгій ниві». Невідомо, яка доля чекає кожного з нас, але від самої людини, від її старанності і цілеспрямованості багато залежить. Тож, наша коротенька історія буде саме про таку людину, яка власними зусиллями змогла досягти успіху.

Народилася Тетяна Мрихіна  у селі Волошино, Ростовської обл. у 1975 році.

Так склалося, що в 9-річному віці Тетяна з родиною переїздять жити в Україну, на батьківщину мами. Спочатку це було село Тарасівка, Костянтинівського району, а вже в 7-й клас дівчина пішла у нашу, Олександро-Калинівську СШ, із «спортивним уклоном», де на той час уроки фізкультури викладав Речкін Сергій Васильович.

Таня активно займалася спортом, а також, згадують рідні, любила переглядати журнали мод, шила сама собі модні сукні і мріяла про Париж.

Вже навчаючись у Донецькому економіко-гуманітарному інституті, Т.Мрихіна отримала пропозіцію прийняти участь у першому на той час конкурсі краси - «Міс Донбас». Вона представляла Костянтинівський район і зайняла почесне звання «Мисс зрительских сипатий». ЇЇ помітили, та запропонували роботу у Київскому модельному агенствi «Divice-Model». Знялася у колекції О.Зaлевського в журналі мод «Єва», пізніше - конкурс моделей Украiни  «Чорна перлина» і нарешті дівчина влаштувалася на роботу до модельного агенства у Парижi!

В «People» - Парижскому агенствi Тетяна відпрацювала 3 роки. Це були цікаві та яскравi роки, тому як подорожувати довелося дуже багато. Працювала на показі мод від Cristian Dior, Chanel, Versace та багатьох iнших. Багато подорожувала, побачила життя різних мiст, таких як Париж, Монако, Канни, Берлін, Лондон, Київ, Москва, Стамбул.

Нарешті, Тетяна зустріла своє кохання. Зараз вона зі своєю родиною мешкають у Італійському місті Мілан.

Чотири роки тому відкрили власний бізнес, здорового та швидкого харчування, пропонуючи своїм клiєнтам  свiжi супи, салати, багети, йогурти, овочi на пару та свiжi фрукти.

«Європейці, - каже Тетяна, - сильно відрізняються від нас. Вони багато часу приділяють власному здоров’ю і відпочинку. Існує безліч різних спортивних закладів,  де люди займаються спортом. Особливої популярності здобув біг, який останнім часом захопив всю Європу. Люди зрозуміли: щоб жити в гармонії з собою і природою, треба рухатися. А найбільш оптимальний рух - це біг. Цей вид спорту не потребує великих витрат. Все, що необхідно, лише пара кросівок, футболка, шорти і звичайно гарний настрій... У Мілані парки, особливо у вихідні, переповнені. Люди біжать за здоров’ям і красою».

«Сейчас на моем спидометре (программа в айфоне) пробег 1500 км, надеюсь в скором времени пробежать полумарафон., - пишет наша землячка. - Тренируюсь с сентября 2013 г.

29 марта мне представилась возможность учавствовать в забеге на 10 км в ежегодном мероприятии Страмилано (Stramilano). Это был настоящий праздник! Выдался удивительно солнечный и теплый день. Было около 50 000 участников забега. В воздухе царил праздник, музыка и тысячи белых шариков поднялись в небо, когда раздался выстрел на старт!!! Мы стартовали с главной городской площади  Дуомо (Piazza Duomo). Бежать было легко, потому как чувствовалось настроение каждого, даже легкий весенний ветерок помогал приблизиться к финишу. На время пробега было приостановлено транспортное движение в городе, через каждые 150-200 метров стоял полицейский. Участники забега проложили маршрут кольцом и финишировали в Арене, историческом центре города. На финише каждого участника ждала медаль и конечно же легкий перекус в виде йогурта и напитков. Получила море позитива и удовольствия.

И конечно же несколько снимков на память...

Хотелось бы, чтобы и наша молодежь в скором будущем организовала что-то подобное в нашем городе или районе».

Тож, дорогі земляки, давайте не нарікати на важкі часи, беріть свої «айфони», пару кросівок і вперед!

А.Тараман, НУО «Енеїда».