Нелегальний злив промислових стоків

Нещодавно з другом гуляли в районі промислового звалища, де були знайдені радіоактивні залишки, біля т.зв. Мінтяжстроя(район бетонного заводу). На самому звалищі працюють машини, які вивозять і фільтрують промислові відходи, в яких міститься скло, для подальшої переробки. Зібране скло відвозиться у розташований неподалік цех, де його переробляють. Від цього цеха відходить вирита в землі канава глибиною 2-3 метри, на дні якої тече струмок із абсолютно чорною водою. Потік води досить потужний, а вода, яка тече - вочевидь стік із цеху, де переробляють скляні відходи. Без жодної фільтрації і очистки ці стоки попадають у Кривий Торець.

Виникає питання, яка організація есплуатує даний цех, і хто несе відповідальність за грубе порушення екологічних норм?

Ось ці точки на карті. Струмок проходить тут: http://wikimapia.org/#lat=48.4918239&lon=37.7175879&z=16&l=1&m=b

А ось цех, де перероблюється скло: http://wikimapia.org/#lat=48.4919377&lon=37.7142191&z=16&l=1&m=b

Спасибо за информацию, это еще одно левое производство на карте Константиновки, о котором прекрасно знают контролирующие органы. Но их интересует другой ручеек - в свой карман.

На их же совести и радиационное загрязнение. С приходом к власти Януковича они расширились, чувствуют и ведут себя нагло и уверенно. Иногда количество работающих там человек доходит до ста. Работают как рабы в ужасной антисанитарии.

У нас є деякі міркування з цього приводу. Если нетрудно, то позвоните по тел. 0679724486.