Друга половина липня в Костянтинівці буде надзвичайно спекотною

Костянтинівку чекають спекотні дні та «тропічні ночі»

З 15 липня в Костянтинівці встановиться стабільно спекотна погода. Стовпчик термометра перетне позначку +30°С та залишиться в межах від +31°С до +33°С, а в деякі дні підніметься навіть до +35°С. Нічні покажчики становлять від +20°С до +22°С: ситуацію, коли температура вночі перевищує +20°С, кліматологи називають «тропічними ночами». Період з 15 по 24 липня буде посушливим, Погода.Мета сповіщає, що опадів не передбачається, вологість повітря коливатиметься від 35% до 40%.

Синоптики прогнозують, що з 25 по 27 липня в Костянтинівці можливі нетривалі дощі. Опади очікуються в денний час та не принесуть жаданої прохолоди: температура залишиться на рівні +30°С. Проте вологість повітря після дощу значно зросте й дійде до 89%. Надалі до кінця місяця триматиметься посушлива погода.

Погода в Донецькій області на другу половину липня

Погода в Донецькій області у другій половині липня майже повсюди очікується надзвичайно спекотною. В деяких районах опади очікуються ближче до кінця місяця: з 28 по 30 липня. Проте температура триматиметься на позначках від +32°С до +35°С. Лише в Маріуполі, завдяки близькості до моря спека відчуватиметься значно легше: співвідношення температури (+31°С) та вологості повітря (близько 48%) буде досить комфортним.