Зірковий експерт з Костянтинівки підбив підсумки Євро-2020

Колишній футболіст збірної України, а нині – експерт Євген Левченко поділився враженнями від фінального матчу Євро-2020 між збірними Англії та Італії.

Уродженець Костянтинівки Левченко наразі працює експертом на каналі «Футбол», і саме у цій якості Євген підбив підсумки чемпіонату континенту з футболу, який виграла збірна Італії, здолавши у фінальному поєдинку суперників з команди Англії (1:1 в основний та додатковий час та 3:2 у серії пенальті).

На думку Левченка, збірна Англії не зробило достатньо для того, аби підтвердити статус фаворита фіналу, який у неї безперечно був. Про це говорять як перед матчеві очікування експертів, так і котирування беттинг-аналітиків, які свідчили про те, що шанси англійців були принаймні на 5-7% вищими. Більш детально з коефіцієнтами, які пропонувалися на фінал Євро-2020 можна ознайомитися в історії ліній, доступній у зручному додатку компанії Бетбум. Також в ньому є котирування і на майбутні гучні події у світі футболу, з якими можна уважно ознайомитися за посиланням тут.

Повертаючись до підсумків Євро від уродженця Костянтинівки Євгена Левченка, варто додати, що експерт вважає перемогу італійців на турнірі цілковито заслуженою. «Італія – ​​це та команда, за яку було приємно було уболівати», - заявив Левченко, додавши, що від англійців та їх головного тренера Гарета Саутгейта він чекав більш агресивного футболу та більш активних дій, спрямованих на атаку. Тим паче що колектив грав вдома – перед заповненими трибунами стадіону «Вемблі».

Нагадаємо, що Італія не входила навіть до п’ятірки головних фаворитів Євро-2020, за версією аналітиків компанії Бетбум ру та інших відомих представників беттинг-сфери. «Скуадрі адзуррі» пророкували максимум вихід до півфіналу, а в лініях деяких компаній – лише вихід до вісімки найкращих учасників турніру.

Головним фаворитом Євро-2020 вважалися французькі футболісти, проте вони, у статусі діючого чемпіона світу, не змогли подолати навіть першу стадію плей-офф – 1/8 фіналу, сенсаційно поступившись у протистоянні зі збірною Швейцарії (3:3 і 4:5 у серії пенальті).

Також варто нагадати, що збірна України цілком гідно представила країну на Євро-2020, дійшовши до чвертьфіналу, де поступилася майбутньому фіналісту змагань – Англії з рахунком 0:4.