Де знайти відповіді на непрості запитання про людське існування?

28 лютого о 18:00 у Вільному просторі DRUZI (Костянтинівка, пр-т Ломоносова 164, 2-й поверх) відбудеться показ підбірки найцікавіших короткометражних робіт від Львівського міжнародного кінофестивалю Wiz-Art 2017 “Тиорія житя”. Сміливі фільми з усього світу, які намагаються знайти відповіді на непрості запитання про людське існування.



Теорія життя – це наче чітка інструкція, якої ми чекаємо, аби безумовно досягнути успіху, стати щасливими і крутими, як в рекламному ролику. Тому абсурдизована побутовою помилкою “тиорія житя” має таку гостроту і суперечливість.

Запрошуємо всіх бажаючих пошукати ці відповіді разом з нами, не заради селфі в інстаграмі, а заради близькості одне з одним, заради живого спілкування з фільмами та людьми, заради щирої одкровенності, якої так бракує в світі технологічного прогресу та декларованих, а не практикованих цінностей.



Після показу запрошуємо вас на неформальне спілкування та обговорення фільмів.



Квитки можна придбати перед показом за попередньої реєстрації за посиланням https://goo.gl/NzfqGK

Вартість квитка - 30 грн.



Показ реалізується в рамках проекту “Wiz-Art on tour. Зміни черезкіно” за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” в рамках конкурсу “Культурна дипломатія задля діалогу”.



Організатори та партнери проекту - мистецька формація Wiz-Art,

вільний простір DRUZI у Костянтинівці та вільний простір HALABUDA у Маріуполі

Посилання на подію у фб - https://www.facebook.com/events/1563710240330706/