“Барсі”, як і “Барселоні” програти 0-1 не соромно!

19 вересня відбувся третій тур Чемпіонату України з футболу у І-й дитячj-юнацькій футбольній лізі, де наш “Колос” грав у Сумах з командами найсучаснішого та багатого Футбольного центру “Барса”. В попередній “Провінції” ми писали, яка в них матеріально та технічно потужна база. Це був вкрай складний виїзд в усіх відношеннях. З великими труднощами вдалося організувати поїздку на хорошому автобусі в день матчу. Хоча, звичайно ж, потрібно їхати на день раніше з ночівлею.

По старшій групі боротьби не вийшло, особливо в другому таймі позначилася слабка фізична підготовка і різниця в класі виконавців. Тому пропустили п’ять сухих м’ячів.

А ось по молодшій групі з'являються паростки команди. Йде процес формування колективу. На жаль, в нашому випадку, по ходу чемпіонату.

Грали з хорошим суперником, з великими можливостями. Нам, навіть, вдалося нав'язати боротьбу. Але, поки що, ми нічого не можемо створити в атаці — немає потрібних виконавців, але в обороні вдалося зіграти організовано. І найголовніше — з великою самовіддачею. Домоглися виконання установки. У підсумку гідна гра, перші позитивні емоції з точки зору розвитку, хоча й мінімальна поразка — 1-0. Намагалися втримати 0-0. В атаці ж, поки що, шансів мало.

Очки ми, поки що, ще не заслужили, але вони будуть, якщо звичайно будемо продовжувати в такому дусі. Склад зараз вимальовується, хоча поки наші молодше, тому важко фізично. Якщо будемо рухатися в тому ж напрямку, то й очки прийдуть.

З молодших можна виділити всіх, захищалися всією командою. Головне — їх били, а вони терпіли!

Але поки дуже важко фінансово. Проблеми у всьому. Просто доїхати, оплата суддівства, тощо.

На цьому тижні знову виїзд. Поступово кістяк бійців формується. Не звертаємо увагу на «доброзичливців» і перепони навколо, рухаємося вперед і набиваємо шишки. Хто хоче бути в футболі, цю школу потрібно проходити.

Третього жовтня, о 12.00 всіх чекаємо на ст. «Металург», де будемо приймати грізний харківський «Арсенал»! Сподіваємося на вашу підтримку!

Керівництво команди і ДЮСШ “Колос”.