Фінальний футбольний акорд “Колосу”

Кінець року для футбольної команди ДЮСШ «Колос» нашого району був, як завжди, насичений подіями:

З 11 по 15 грудня він брав участь у міжнародному турнірі з футзалу СНRISTMAS CUP серед команд U-10 в м. Львів, де вперше зіграв з іноземним клубом — «Locomotive» Трнава, Словаччина. Хлопці хоч і програли словакам (1-2), але більшість поєдинків зіграли в нічию. Найголовніша мета поїздки виконана — отримання досвіду і мотивації для подальшого розвитку.

20 грудня на базі спортивного комплексу «Грета» (м. Дружківка) відбувся обласний турнір з футзалу в рамках відкритої першості Костянтинівського району серед команд 2007-2008 р.н.

Наші команди зайняли такі місця у турнірній таблиці:

1 місце: ДЮСШ «Колос» Костянтинівського району 2007 р.н.

5 місце: ДЮСШ «Колос 2» Костянтинівського району 2008 р.н.

6 місце: ДЮФК «Фортуна» м. Костянтинівка

22 грудня в м. Краматорськ відбулася календарна гра Чемпіонату Донецької області з футболу серед команд 2005 р.н. (зимова першість). Грали: ДЮСШ «Колос» Костянтинівський район — «Легіон» м. Бахмут — 1:1. У першому таймі повністю перегравали суперника, багато моментів не реалізували. Другий тайм суперник був ближче до успіху. Пропустили гол в свої ворота з пенальті, призначеного на останній хвилині гри. За дві хвилини до цього забили другий гол у ворота суперника, але з незрозумілих нам причин гол не був зарахований.

Прес-служба ДЮСШ “КОЛОС”.