«Рекорд» вже діє на повну!

Послаблення карантину дало можливість займатися футболом, тому ДЮСШ "Колос", за допомогою спонсорів та керівництва району на стадіоні "Рекорд" відкрив сезон.

24 червня була проведена контрольна гра проти академії ФК "Авангард" 2007. Грали у форматі 3 тайми по 20 хвилин. По грі ми та суперники пробували різні варіанти. Першу двадцятихвилинку розійшлися миром 1:1. Друга пройшла без голів. У третій наша команда виглядала свіжіше, видно, що фізично готові краще, плюс індивідуальні якості деяких гравців вище. В результаті вдалося забити двічі. У підсумку 3:1. Але головне - це практика в гарних умовах.

28 червня відбулася відкрита першість Костянтинівського району з футболу серед команд 2007-2008 р.н. та молодше під девізом "Вболіваємо тільки футболом".

Гостями гри стали керівництво Костянтинівського району, заступник голови Костянтинівської міськради Дмитро Штагер. Гості привітали всіх учасників футбольного турніру та побажали гарної гри і позитивних емоцій.

Організатор турніру є ДЮСШ "Колос" Костянтинівської районної ради (директор Ігор Жарков) за підтримки відділу культури, молоді та спорту Костянтинівської райдержадміністрації та РБК "Ювілейний" Костянтинівської районної ради.

Турнір пройшов у цікавій боротьбі. Видно, що команди скучили за футболом. Контрольні ігри це одне, а от гра в змаганнях це все-таки інше.

І місце — ДЮСШ "Колос" Костянтинівського району;

ІІ місце — ДЮФК "Шахтар" м.Добропілля;

ІІІ місце — ДЮСШ "Колос" Ясинуватського району;

ІV місце — ДЮФК Шахтар г.Торецк;

V місце — ДЮСШ "Колос"-2 Костянтинівського району;

VІ місце — ДЮФК "Донбас" м.Костянтинівка;

VІІ місце — ДЮФК "Восток" м.Костянтинівка.

Команди були розділені на 2 підгрупи. Ці підгрупи грали у різний час. Потім переможці підгруп зіграли у фіналі. Команди які посіли другі місця в підгрупах зіграли за 3 місце і т.д. У підсумку 1 місце зайняла команда ДЮСШ "Колос" Костянтинівського району, перегравши у фіналі ДЮФК "Шахтар" м.Добропілля 4-1. У матчі за 3 місце команда ДЮСШ "Колос" Ясинуватського району з рахунком 1-0 переграла ДЮФК Шахтар г.Торецк. У матчі за 5 місце ДЮСШ Колос - 2 Костянтинівського району переграла ДЮФК "Донбас" м.Костянтинівка. 7 місце посіла команда ДЮФК "Восток" м.Костянтинівка.

Дякуємо всім за гру. Віримо в краще.

По інформації Відділу культури, молоді і спорту Костянтинівської РДА.