Знову у грі

22 січня 2020 року команда ВСП «Костянтинівський коледж Луганського національного аграрного університету» взяла участь в обласних змаганнях з волейболу, присвячених Дню Соборності України, які проходили у спортивній залі Костянтинівського професійного будівельного ліцею.

У змаганнях брали участь команди: «Костянтинівський індустріальний технікум», «Костянтинівський професійний будівельний ліцей», «Костянтинівське вище професійне училище», «Костянтинівський медичний коледж», ВСП «Костянтинівський коледж ЛНАУ» та команди з Дружківського, Краматорського та Слов’янського навчальних закладів. Команди були поділені на дві групи. До першої групи увійшли команди: нашого коледжу, Костянтинівського професійного будівельного ліцею, Костянтинівського медичного коледжу, Слов’янського енергобудівного технікуму. До другої групи: команди Костянтинівського індустріального технікуму, МК ДДМК м. Краматорськ, Костянтинівське вище професійне училище та ДТ ДГМА м. Дружківка.

Наша команда посіла перше місце у своїй групі, отримала перше місце у міських змаганнях та забезпечила собі участь в обласних змаганнях. З другої групи переможцем вийшла команда МК ДДМК.

Почесне ІІІ місце посіла команда Костянтинівського професійного будівельного ліцею. За І та ІІ місце розгорнулася запекла боротьба. Гра була напружена. Кожна подача до кінця фінальної гри викликала максимально бурні емоції у гравців та вболівальників.

На превеликий жаль, ми поступилися суперникам з рахунком 2:1, але у наступних змаганнях наша команда докладе максимум зусиль для здобуття перемоги.

Мої власні почуття під час змагань були сповнені спортивного азарту та емоційної напруги. Я тренуюсь у волейбольній команді коледжу вже три роки і дуже задоволений здобутими навиками та результатами. На кожних тренуваннях я викладаюся на повну силу, команда працює злагоджено та дружньо. Всі свої досягнення ми маємо завдяки роботі нашого тренера, викладача ВСП «Костянтинівський коледж ЛНАУ» Какауліна Андрія Олексійовича.

Виражаємо велику подяку в.о. директора Воронцовій Олені Миколаївні та адміністрації коледжу та директору ДЮСШ «Колос» Іллінівській територіальній громади Архіпову Д.А. за підтримку команди ВСП «Костянтинівський коледж ЛНАУ».

Корнюшенко Руслан, студент ІІІ курсу відділення «Аграрні науки» ВСП «Костянтинівський коледж ЛНАУ».