Азаров без базару?

Вже декілька разів при випадкових зустрічах (після сесії, мітінгу) я задавав питання нашому міському голові - коли він почне робити системні зустрічи з журналістами. Олег Анатолієвіч відповідав, що готовий і буде це робити. 

Але щось недобачаємо.

Чому? Якщо ковід, то я нагадав при зустрічах меру, що у нас засобів масової інформації менше ніж пальців на однієї руці і можна спокіно зробити 5 метрів дистанції:)

Він тоді погодився, що ковід - не привід.

І що? Нічого, вже чекаємо три місяці. 

Справа ж не в особистістях (до речі, від Провінції на зустрічі скоріше буду ходити не я), а в розумінні, що є читачі, які задають питання, які ми акамулюємо.

Ясна річ, що це гарно, що можна дивитися в Інтернеті сесії та апаратні наради (чекаємо на депутатські комісії хоча б у запису), гарно, що оперативно інформує сайт міськради, але треба зворотній системний зв'язок. 

І за тиждень питань багато збирається, тому тільки зустрічи раз на тиждень будуть дійсне рабочими та конструктивними. Інше - це вже звіти.

І останнє - знаєте, яке б перше питання я задав голові при першій зустрічі? Таке - Олєг Анатолійович, а що б Ви хотіли самі запитати у журналистів Провінції?

А ось тепер, у зв'язку з невизначеність - чи будуть такі зустрічі взагалі, дозволю самому сформулювати це питання нам від мера:

- Скажіть, чому Провінція так мало пише про те, які ми гарні, як ми багато робимо, чому не подякували нам за вперше в історії міста другу новорічну ялинку, що зняли огородження з сараю імені Давидова, що в моєму кабінеті допізна не вимикається світло - ще багато чого?!

- Дякуємо за запитання, ось почнете зустрічі - дамо відповідь!