Казка про друзів та братів

Тут друзі почали на мене наїжжати, що я ще у 2018 році знав, що Трупний завод буде будуватися, але мовчав.

Чому у 2018-му, тому що прокурорша сказала, що заяви про це друкувалися у січні "Провінції" та "Знамені Індус-ів (індустрії ж немає, а індусів досталь!)".

Може хто не знає - я не редактор "Провінції" і мене не говорять, що надрукували. Об'яви - не моя сфера і я не втручаюся.

До речі - все перерив, але так і не знайшов цю об'яву. НЕМАЄ ТАКОГО В СІЧНІ 2018 РОКУ! Прокурорша, мягко кажучи, збрехала.

Ще, я вже говорив, я, як і голова Новодмитрівської сільради був впевен, що завод буде замість старого - в тому ж місці. Тому й пильність притупилася...

Так, визнаю, обвели навколо пальця. Старію...

Але ж першу "ластівку", як тільки про це написав П.Чумаков - ми зразу ж дали у "Провінції" ( №51 від 18.12.2019) - "Константиновка — город «перманентных чернобылей»: нас ждет новый - трупный".

Окрім цього, хочу нагадати своїм братам Меланчукам, що вони погодилися з Натрусом та увійшли до комісії з питання "трекутника смерті"(хоча я їм не пропонував). І тепер вони відповідають за те, що там коїться!

І хорош - я в 2017-му році чуть життя не віддав у боротьбі з цим сморідним говном (провалився). Волав на всі сторони. Але всі послухали нашого головного Разумного, який наказав цім не займатися, тому що це район.

А послухалися б мене та Нагінського, що Костний - головний кут цього трекутника, та ще б влада погодилася назвати це місце "екологичним лихом", щоб спеціалисти приїхали, вивчили сітуацію, створили план заходів та ліквідували зубруднення.

А так всі знову слухають головного еколога області:

"Я вас від меркоптана врятував - меркоптана немає? ". Всі - "Немає!".

А те, що правоохоронці так підлаштували, щоб фури з бардою, що багато місяців лили її на очисні та звалище ТПВ та все місто отруївалося, поїхали спецом вилили її на фермерське поле. Щоб їх затримали та зясувалося, що договір х феремером є - і все! А за те, що вони сюди стільки місяців барду возили - всі чомусь забули!

А те, що сморід, перш за все з Костного, як був до барди, так є зараз - наша комісія з братами Меланчуками недобачає.

"Я вас врятував від викидів з очисних - побудував нові" - продовжує хвалитися Натрус. А те, що до них мало чого доходить - все льється в річку з поривів та неофіційних скидів, всі недобачають.

Ось така казка, малята. 

 Та, ще про дитячий лєпєт на останній ГромРаді. Присутній там М.Єремеєв сказав мені, що ГромРада хоче петицію повісити на сайті Міськраді проти будівництва завода.

Я відповів - "Охрєнеть! Вони ще місяць будуть підписи, щоб петицію розглянула влада збирати! А самім від ГромРади немає думки подати?".

На що Михайло заперечив - а що ще може ця структура.

Як що - зібрати обговорення, зібрати збори мешканців Червоного, Новоселівки, щоб всім фахівці розповідали, як воно буде гарно!?

p.s.  Знайшов заяву по заводу - була у червні. Тому прокурор надала неправдиву інформацію. Я бачив, але зовсім не зрозумів, про що йдеться. І ви подивіться. Там навіть адреси заводу немає. Адреса Краматорська. Я абсолютно думав, що це інше будівництво. Але це файно, що мене так висвітлили. Я не святий та й не збираюся йти ні в які депутати чи мери.