Костянтинівка очами губернатора

11 вересня 2010 року голова донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк щиро привітав земляків зі 140-річчям Костянтинівки.



"Костянтинівка розцвітає й гарнішає. В економічному комплексі Донецької області вона займає гідне місце. Завдяки вашому професіоналізму, дорогі жителі міста, цілеспрямованій діяльності і впровадженню інноваційних технологій у виробництво, скляну та металургійну продукцію підприємств Костянтинівки знають в усьому світі. Ви по праву можете пишатися єдиним на Україні науково-дослідним інститутом скла. Дякую кожному з вас за любов до рідного міста і Донбасу. Завжди залишайтеся турботливими, гостинними та мудрими хазяїнами Костянтинівки. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях і процвітання рідній Костянтинівки!" - зауважив Анатолій Близнюк.

     Було б це все поставити у минулому часі, бо зара нам тут нема чим пишатися:( . Від того, що було - лишилося десь 10%. З чим я вас і вітаю.

А якою мовою написане це привітання? Чи може, його вже наші редагували?

 Нема на них "Антіпропананди".

А то й "очАми", й "розцвітає", а, особливо, - "на Україні".

От накрутив Губернатор.

Але й то добре, що намагався українською говорити. Державник.

 Йо мойо.И  розцвитае,и профэсионализм,и в усьому свити,и особенно иновацийни тэхнологийи.

Особенно технологии содержания и ремонта дорог,да и всего всего другого.Близнюка наверное обдурили раз он такое написал.