Що зробив депутат Омельянович, аби покращити ситуацію в Костянтинівці через забруднення середовища нечистотами?

Вивчаючи питання екологічної ситуації, яка сталась біля пос. Червоному м. Костянтинівка через забруднення середовища нечистотами та хімічною речовиною невідомого походження, не зрозумілим залишається один безспірний факт: навіщо громада обирає народних депутатів – мажоритарників, яким байдужа доля їх виборців.

Протягом усього періоду нашої боротьби з нечистотами допомоги народного обранця Дениса Омельяновича ми так і не побачили. Як завжди байдужість до долі своїх виборців.

Звісно, вина приходу у стіни Парламенту представників «Опозиційного блоку» лежить і на нас. Тому Донецька обласна організація політичної партії «УКРОП» закликає проукраїнський актив Донецької області не залишатись осторонь боротьби. Виборці повинні знати, хто дійсно опікується їх долею. А хто навіть не імітує свою діяльність. Для цього «УКРОП» має намір передати нардепу-регіоналу Омельяновичу ряд звернень з вимогою прозвітувати про вжиті ним як депутата-мажоритарника (49 виборчий округ, до якого входить Костянтинівський район та м. Дружківка) заходи відносно ліквідації екологічної катастрофи.