Новорічні привітання та побажання

Шановні пані та пацанове! Добігає кінця цей високосний, 2020, рік. Для когось може він був вдалий, комусь може наробив шкоди, а може все ще й досі робить — аби встигнути до свого кінця зробити якомога більше “корисного”.

Але, на наше життя впливає не тільки щось духовне, абстрактне. Ще є люди, які нас оточують, що безпосередньо, або в інший спосіб впливають на нас. Та хіба мало якихось чинників для цього взагалі існує?..

Пропонуємо в гумористичній формі зробити передноворічні привітання та побажання на наступний рік — кому що кортить, муляє, або просто задовбало? Ось, наприклад, наша костянтинівська активістка Світлана Бувайло, на власній сторінці ФБ загадала на 2021 рік наступне:

«Хочу, чтобы все наворованные деньги наших чиновников и олигархов пропали в следующем 2021 году, и они поняли, что нужно улучшать жизнь народа, а не свою».

А що скажете ви?

Найбільш цікаві побажання та привітання будуть надруковані у новорічному числі Провінції.

(с) першого речення — Іван Семесюк

Comments

Уявить собі, шановни донбасята: усі ваши побажання здійснилися! Мріяли о хлебушке радянських часів за 16? Получайте! Снилася ковбасонька за 220? Іжте аж до схочу! Ой, я забула копійочки вказати та запяти поставіти... Ну то таке... Бажаю, щоб у новому, 2021 році вони залишалися тими ж!