Крижаний апокаліпсіс

Ну що, є перший наочний великий прокол нашої нової влади - кинута на призволяще ситуація на прикінці минулого тижня, коли містом не можна було ні їхати, ні ходити.

Я був у сусідніх містах, там такого точно не було.

Я говорив з видіями маршруток та таксистами - вони обурені бездіяльністю влади і вважають дивом, що не було жертв. Хоча офіційна статистика в травмпункті говорить, що "паламатих" людих було вдвічи більше, ніж зазвичай. 

ЛЮДИ - ЯКЩО НА ЦЕ НЕ ЗВЕРТАТИ УВАГИ, ТО ДАЛІ БУДЕ ЩЕ ГІРШЕ!!!

І, що характерно, на сайті міськради - ні гу-гу. А обіцяли на все реагувати, писати про аварії та коли їх буде усунуте.

Хоча більшість активістів з мого оточення вважають, що таких проколів вже багато. При чому перший - що наш мер з 25 жовтня, коли переміг до 7 грудня їздив по києвах, виступав на медведчуківських каналах, хоча в цей час вже треба і можно було богато зробити. 

Також провалами є робота юристів. Начебто і голова, і секретар, і лідер оппозиції юристи, але...

Чому Азарову юристи не підказали, щоб не голосував за себе під час розгляду питання його держслужби та надбавки?

Чому юристи не сказали Яковлеву, щоб не голосував за себе під час призначення його старостою? 

Що тепер треба старост переголосовувати? Хто, як не величний юрвідділ повинен за цим дивитися, коли готувалися рішення???

Я вже не говорю про те, як розлютувався на останній сесії Ю.Разумний з приводу того, як "напартачили" юристи з деклараціями (в середу в "Провінції" про це) - вимагав їх скорочення, тому що ніфіга не роблять!

І, ясна річ, сам бюджет - великий прокол.

І знак - що дерибан коштів з жебракуючого міста буде продовжуватися(дивится "Провінції" - в десятці найбагатіших людей нашої еліти більшість бюджетники!).

І цікава ситуація - якщо звинувачувати владу за комунальні проколи, то наша парляментська опозиція цього не може: Ділін в їх лавах.

Якщо звинувачувати в соціальних проколах - теж не можна, Зубахіна в опозиційній фракції.

Якщо звинувачувати в медичних - там Шишимарева.

А по селу - там Яковлев та Степаненко.

Ось замкнулося коло, в єдиному дерибанному пориві... 

P.S. Василенко оголосили догану(див.нижче). Але доки ми не побачимо зміни в комунальному господарстві міста - керівнитво громади несе відповідальність.

Це як закрили та вивезли 30 ларьків-розліваєк, а 40 точек за цей час з'явилося нових. Але попередня влада та правоохоронці звітували, що проблема вирішина.   

Проблема не вирішина. 

===================================

 

Костянтинівська міська рада

ПРОЕКТ

29.12.2020 м.Костянтинівка  

 

Про притягнення заступника міського голови Василенка В.В. до дисциплінарної відповідальності    

Керуючись статтею 25 Закону України від 21.05.1997 № 280/97 – ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» (із змінами), статтею 19 Закону України від 07.06.2001 № 2493-III «Про службу в органах місцевого самоврядування» (зі змінами), статтями 147 – 149, частиною 3 статті 151 Кодексу законів про працю України від 10.12.1971 № 322-VIII (зі змінами), пунктом 3 обов’язків заступника міського голови Василенка В.В., затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 04.03.2020 № 126 (зі змінами), з урахуванням листа Костянтинівського відділення поліції Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області від 29.12.2020 № 34136/202/01-2020 про кількість повідомлень у період часу з 25.12.2020 по 26.12.2020 щодо ускладнень, перешкод та заторів у дорожньому русі на території міста у зв`язку з погіршенням погодних умов, листа комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Костянтинівської міської ради від 29.12.2020 № 01-13/2881 про кількість випадків травматизму у місті внаслідок ожеледиці станом на 25.12.2020, а також беручи до уваги пояснювальну записку заступника міського голови Василенка В.В. від 28.12.2020, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Оголосити догану заступнику міського голови Василенку Віктору Володимировичу за вчинення дисциплінарного проступку у вигляді неналежного контролю за роботою управління комунального господарства та міського комунального підприємства «Комунтранс» Костянтинівської міської ради в частині надання послуг із зимового утримання міських доріг та відсутності контролю за належним станом благоустрою міста під час погіршення 25.12.2020 природно-кліматичних умов на території міста.



Міський голова                       О.А. Азаров