Пропозиція по воєнному стану

Пропоную, у зв'язку з введенням воєнного стану, правоохоронним органам у нашому прифронтовому місті терміново закрити:

А) Всі торгівельні пункти, де продають ліві алкогольні напої та цигарки.

А також всі місця, де льє "ніагара" самогону.

По-перше, це працює на ворога, тому що практично кожен тиждень місцевий суд розглядає справи від військового коменданту по вживанню алкоголю у місті військовими.

По-друге, податки з продажу цього виду товарів йде, перш, за все на утримання армії (за акцизну марку - практично все). А все це торгується без податків. 

По-третє, якщо це свавілля припиниться - люди будуть брати тютюнові та  алко вироби у супермаркетах та офіційних магазинах, тому будуть поповнювати бюджет армії.    

Тим більш, що  в нашому місті неодноразово були виявлені факти продажу цього непотреба ще й з акцизними марками "ДНР"!!!

ЦЕ ЩО, НЕ РОБОТА НА ВОРОГА???

Б) Всі гральні салони, які працюють під видом Інтернет-центрів та всіляких лотерей.

Їх утримують місцеві бандити під дахом загальноукраїнських і гроші від цього йдуть точно не за, а проти армії!.  

В) Всі аптекі, які торгують без ліцензій. Бо їх тут безліч - і гроші теж йдуть бандитам.

Г) Закрити "кормушку" для влади та правоохоронців минулих та сьогоднішніх по наданню в оренду торгівельних кіосків ті місць. Вони вже турнули від нас куркуля ветерана АТО, УБД Сергія Свириденко, та ще безліч людей, які за Україну, та хочуть займатися малим бізнесом.

Ця оборутка робиться владою через надання практично безкоштовно землі КП "Комунтранс", потім за копійки минулим правоохоронцям, представникам влади (зараз це сучасні бандити) - офіційне за копійки, а не офіційне - як домовляться. А потім дається тому, хто більше дасть -  "графинчикам", "стаканчикам", гральним салонам, аптекам.

Чи ви цього не бачите???

ЯКЩО МІСЦЕВІ ПРАВООХОРОНЦІ ПІД ЧАС ВІЙСЬКОВОГО ЧАСУ, ЯК І ЗАВЖДИ БУДУТЬ "ШЛАНГУВАТИ", "ВІДМОРОЖУВАТИСЯ" ТА ПРОДОВЖУВАТИ ГНАТИ "ПУРГУ", ЯКІ ВОНИ "ОНОВЛЕНІ", ВВАЖАЮ ЗА НЕОБХІДНИМ ВИЗНАТИ НАШИХ ПРАВООХОРОНЦІВ ЗРАДНИКАМИ ВІТЧИЗНИ ТА РОЗПОРЯДИТИСЯ З НИМИ ПО ЗАКОНУ ВОЄННОГО ЧАСУ!

ХТО ЗА?

ПРИЙНЯТО ОДНОГОЛОСНО!