Укрзалізниця - ти глуха?

На світлині внизу велика людина - представник Укрзалізниці Олександр Рудоманов. Коли я звернувся до нього з пропозицією підняти питання, щоб всі чергові по довідковому бюро на залізничних вокзалах, окрім міського, мали мобільний телефон для довідок - він у месенджері відповів, як професіонал по спілкуванню з громадськістю - "Через гарячу лінію 0800503111. У чергової є інші обов'язки ніж відповідати по телефону. Я б взагалі прибрав би стаціонарні телефони в чергових, бо не можливо працювати"!

Я написав - Наша газета Провінція дає розклад руху електропотягів, який постійно змінюється. Але на моє прохання начальнику вокзалу надати номер мобільного телефону, по якому пасажири могли б отримувати довідки по руху - відчув здивування та відповідь - нехай дзвонять по міському!

Ви розумієте, що це знущання? Ви розумієте, що це проблема більш важлива, ніж зняття пам'ятної дошки Котєльнікова?  

Але на це цій представник залізниці мене, практично, послав. 

Приїхав, наробив та зліняв. Він, через перепугану таким "ревезором" місцеву прокуратуру добився зняття з фасаду вокзалу дошки, яка відмічає, що тут на станції у 30-х роках працював на паровозі Котєльников, який геройські загинув на пагранзаставі на Далекому Сході (у нас є декілька таких досок та вулиці героям братам Котєльниковим). Але його роздратувало, що в тексті дошки написано, що Котєльников - КОМСОМОЛЕЦЬ.

Дошку зняли та заховали. 

До речі - у Кривому Розі є табличка на честь розстріляних комсомольців-підпільників у вересні 1943 року. Її теж треба знімати? Я з 1987 року антикомуніст. Що, важко зрозуміти, що табличка в Костянтинівці людині, ні як комсомольцу? В СРСР 95% були комсомольцями!

Йому нічого робити??? Я, до речі, керівник спілки краєзнавців Костянтинівки, чому нас не запитали?

А ось зробити, щоб у чергових по станції був мобільний телефон для довідки їм до цього немає справ!

Навпаки, він, що відповідає за комунікації відповів мені, що йому жалко чергових, бо в них і так багато роботи! А бідних людей, що бігають по електричках йому  жалко?

Але справа не в Рудоманові, мягко кажучи.

Справа в тому, що начальник станції сказала, що їм заборонили мати мобільні телефони для довідок. Я про це написав на Горячу лінію Укрзалізниці. Вони, як і Рудоманов, зробили розумно - вивели на мене відповідального за комунікації Київського вокзалу!

Там теж сказали, що в них немає мобільного для довідок.

НУ ЗАЛІЗНИЦЯ - НУ ТИ, БЛІН, ДАЄШ! СОВОК СОВКОВИЙ - ІМІТАЦІЯ БУРНОЙ ДІЯЛЬНОСТІ!!!