За кого я

Мене запитують - чому я, як завжди,  не приймаю участь у ціх виборах, чому нікуди не балотуюся. По-перше, маючи 7-й десяток, розумієш, що йдіть ви - молоді. Бо я вже був і депутатом і членом міськвиконкому. 

Але замислюючись - яку б партію підтримав, можу точно сказати - ту, людей якої тільки за приналежність до неї хапали в полон та катували рашисти у 2014, вбивали на Донецькому Майдані, тисячі членів якої загинули у війні з Росією. Так, це Свобода.

Буду за неї голосувати, підтримувати і не проти пійти у кандидати. Можна в Констахе, можна в Бахмуті, де народився та виріс, можна у Краматорську, де навчався та прописан.

Comments

Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош вважає, що доля держави залежить від об’єднання всіх патріотичних сил.

Під час багатотисячної акції проти реваншу п’ятої колони Кремля, яка відбулася у центрі Дніпра, він сказав журналістам, що підтримує об’єднавчі процеси й вважає логічним гуртуватися навколо партії Порошенка як найбільшої української опозиційної сили.

«Як на мене, йдеться про об’єднання не лише на рівні Дніпра, а на загальноукраїнському рівні, бо від того зараз доля держави знову ж таки залежить. Я неодноразово говорив про те, що ми перемагаємо тільки тоді, коли ми єдині. Майдани 2013-го і 2014, війна врешті решт, коли нам вдалось зупинити ворога. І це робили якраз і ті люди, які тут присутні», - нагадав Дмитро Ярош.

«Я підтримую всі об’єднавчі процеси. У зв’язку з тим, що «Європейська Солідарність», я так розумію, тут найрейтинговіша сила, то логічно, щоби люди долучалися з різних середовищ державницьких – і громадських, і політичних, до цієї сили. Зараз не можна ділитися», - переконаний Ярош.

«Я розумію, що місцеві вибори мають свою специфіку, але при тому всьому ця специфіка не має заважати протидії реваншу Росії в Україні, не має заважати протидіяти тому популізму тотальному, який існує зараз у владі. Тому ми за єднання однозначно», - наголосив Ярош.