Новий очільник ВЦА О.Куць заявив про свою відкритість до мешканців Донецької області

Вчора ввечорі, на своїй сторінці в соцмережі ФБ, новий очільник ВЦА Донецької області Олександр Куць заявив про свою відкритість та прозорість в роботі.

Вітаю FB-спільноту на своїй сторінці!

Скажу відверто: я не звик до публічності - в силу своєї роботи в СБУ.

Але зараз, залишаючись співробітником Служби безпеки України, я відряджений для виконання повноважень голови Донецької обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації. Тому на цій сторінці (і не лише тут!) інформуватиму суспільство про все, що робить ДонОДА, звітуватиму про кожну витрачену державну копійку. Моя робота як керівника області також буде прозорою. Натомість своє особисте життя й надалі оберігатиму від втручання: закон захищає моє право і мій обов’язок не наражати на небезпеку моїх рідних.

Призначаючи мене на цю посаду, Президент України Петро Порошенко доручив забезпечити дотримання безпеки та здійснити вичерпний перелік заходів для того, щоб наблизити Україну до миру. Діалог із людьми - у тому числі й тими, які живуть на тимчасово окупованій території, - важлива складова цього процесу. Тож сподіваюся, що соціальні мережі дадуть нам додаткові можливості для того, щоб почути один одного, обговорити проблеми й знайти потрібні рішення.

Якщо пригадати початок роботи попереднього керівника області — Павла Жебрівського, він теж був доступним через електронні засоби зв'язку, чим і користувалася редакція “Провінції”, але...

Тож, вважаємо цей мессідж непоганим початком. Кредит довіри є. А там подивимось, бо справ доволі багато.

Вітаємо, Олександре Івановичу!

П.С. Адреса сторінки на ФБ - https://www.facebook.com/oleksandrkuts1