З приводу відкриття учора нового магазину на ц.Ринку

Вчора відбулось відкриття нового магазину на центральному ринку, де раніше була верхня Брусниця. Містян зібралось доволі багато. Але щоб це було неочікувано багато... так, не очікувано.

Перша інформація з фото стала з'являтись в інтернеті ще вранці. Знамёнка опублікувала новину на своєму сайті зі світлиною, на якій можна побачити велику чергу при відкритті магазину.

З часом, в костянтинівських пабліках на фейсбуці місцевий порушник спокою Костянтин Падалка почав викладати ще фото, на яких можна побачити, що на вечірній розіграш призів зібралось, на мій погляд, близько 500 костянтинівців. Та ще й додав красномовне відео.

https://www.facebook.com/Padalka.Konstantin/videos/1580710442086533/

Що тут сказати? Відразу кидається в очі стилістика оформлення - якщо замість вивіски "продукти" написати "патия регионов", то можна буде подумати, що це якийсь мітинг часів яника :)

Дуже багато коментів до фото та відео Падалкі Кості:

Владимир Сизов: стыдно мне...

Дмитрий Кайн: А чо это за движуха непонятно.

Валентина Еремеева: Странные мы люди,в городе грязь,рушаться здания и много чего происходит что требует нашего участия.На открытие обычного очередного магазина нас собралось ого го,а отстаивать интересы города ни кого.Хотелось бы увидеть такое колличество непроплоченых(как любят говорить)людей хотябы на одной из акций по уборке города или поднятии этого вопроса в нужных организациях города.Вам так не кажется?

Від себе ще додам, що, мабуть люди забули про самоповагу та про те, що в країні йде війна. Прикро якось...

А для тих, хто любить Україну та має власну гідність, гарний кліп від українського контр-культурного рок-гурту "Пирятин" - Яготин:

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/5b3Gz0L1UAQ.jpg?itok=XvbWbfjX","video_url":"https://youtu.be/5b3Gz0L1UAQ","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Адаптивный)."]}

Видео