Принят налоговый кодекс....Что будем делать?

Вчера был принят налоговый кодекс...Что будем делать?

Форум

 Вийдіть, як завжди, з молодіжною партією, чи як там. Попротестуйте біля міськради. Забастуйте. Згорніть діяльність, як бізнесмен. Перестаньте офіційно платити податки і так далі, як і належить справжньому лицарю.

Я Вас підтримаю.

Ответ на от perebendya

Последний раз на стволы призвал идти поп гапон...Вот что вы делать будете, Перебендя, интересно...

 Ви що, з розуму вижили? Ви читати не вмієте? Я вам пропоную цивілізовані методи протесту.

А з Гапоном у Вас, як і з "перебенденком" вийшло. Суцільна безграмотність. Кого, куди, під які стволи він закликав?

Ответ на от perebendya

Официально не платить податки-это подсудное дело....Или я не так понял, поп гапон?

 Мєланченко, Ви якось не оригінальні зробились. Це Ви мене обзиваєте Гапоном? Навіщо? А, якщо звертаєтесь, то ставте кому, будь-ласка, щоб не виглядало, наче Ви поставили власний підпис.

Конституція України забороняє будь-кому обмежувати мої права. Виходячи з цього і ще з багатьох позицій можна мати цілком законні підстави не вважати кодекс таким, який вступив в силу.

Будь-який страйк завжди порушує певні закони. Але є поняття Права, яке дає певні можливості людині.

 

Ответ на от perebendya

К сожалению в Конституции нет права не платить налоги...Так что я прав называя вас провокатором...А вот право на митинги конечно есть...Но митинг у стен горисполкома не принимающего решения по этому поводу ничего не даст ,как я думаю...И закон изменить может лишь ВР...Значит необходимо иметь большинство в ВР...Сегодня этого не получится...Вижу необходимость в создании новой партии среднего класса.ПУСК(партия украинского среднего класса).В ближайшие выходные надеюсь встретится с инициативной группой предпринимателей нашей области с идеей создания такой партии...Вот в этом я вижу путь ,а не хождения по улицам за новым попом гапоном...

Ответ на от Антипропаганда2

[quote=Антипропаганда2]

А "НУ" капут?

[/quote]   Доречи "caput" латиною - голова (caput mortuum - мертва голова) (ну фу... кАпут (молд.) - не ... мені голову (мозки))

 А нащо Вам нова? У Вас же є стара (чи молода) чи НУ чи де там Вас ще не було?

Ви дієте за принципом: якщо щось не можна розвалити, то його треба очолити? Ви розвалили все, що очолювали.

Вам треба було очолити комуністів, а потім ПР і Україна була б вільною.

До речі, любий закон може заветувати президент і видати указ, що матиме силу закону, також. То йдіть відразу в Президенти. Хоча, ні. Розвалите Україну.

Хотів там ще запитати, в які там провокації влип піп Гапон?

А, загалом, чому це Вам надумалось ходити за попами по вулицям?

Ответ на от perebendya

     Не дуже кортить обговорювати цього господина, однак тут затронуті інтереси молоді міста. Я так розумію ситуацію. Меланченко пішов на вибори від Молодіжної партії, але з таким успіхом можно було підти і  від партії, наприклад  "Футуристів" Так, в самої Молодіжної партії практично не має ніякої молоді і з молодью міста вони нІ як не контактували. Молодіжна  - це як тоді як розуміти? Примітивний гачок для електорату. Засіб для того, щоб пройти у владу. Ціль - захист своїх "мелко буржуазных интересов" про свідчить збирання до партії ПУСК - такої собі коаліції підприємців "средней руки" для захисту свого місця під сонцем і щоб не сжерли "крупні". Право кожного захищати свої інтереси, але ж тут  молодь звичайно намагались використати. Фактично всі студенти, молоді робітники і спеціалісти, які повірили і проголосували, далеко не тягнуть на "середніх". Тобто, "молодь, ставка на вас не спрацювала, пішли геть". І тут же відкрестились. Звісно, можно развести демогогію по типу "захищаю середній бізнис і тим захищаю молодь", але так можно дійти, що і "мир во всём мире" захищає.

   А могла би підти від Молодіжної партії особа, яка б дійсно стала лідером молоді міста. Хоч би і програла, але б почала  гуртувати молодь для боротьби за свої інтереси....

 З виправленнями погоджуюсь. Русизмів і кальки забагато. Буду уважнішим. А то сам недавно про Олбанско нарєчіє писав.

Дякую.

Ответ на от Меланченко

Снято со вкусом. Закос под Декстера, один в один. Даже одежка у гл героя и легкая небритость. Кто в теме тот поймет.

Ответ на от rezon

 Итак-пятый сезон "Декстера Моргана". Вместо Майкла Холла- в главной роли- г-н Меланченко))))))))))))))))). Тема-налоговый кодекс. С кого начнете????

Це жахливо і має бути заборонене до розповсюдження.

Ви, Мєланчєнко, клінічно хвора людина.

Думаєте, ви з Потєхіним і є ті лицарі-підори-бородаті з кіно? Ні, ви лише мрієте ними стати. І то не є для вас доброю новиною. Суспільству вас боятися нічого, бо собака, який гавка, як правило, не кусає. Але те, що такі речі крутяться в головах - то треба з тим вже щось робити.

Ответ на от perebendya

Я психиатр..А вы, видно, знаете другие способы борьбы с мерзостью , которая гопничает на наших улицах и принимает налоговые кодексы? Так поделитесь..Или опять спросите с меня?

 Знаю я і їх знає кожен: любов, духовність, моральність, терпимість, праця, честь, совість, культура. оце і є ті способи. Єдині, які вилікують причину. Ви пропонуєте вбивство, щоб вилікувати грабіж і хуліганство.

Так, є країни, де рубають руки, вішали, і рівень злочинності там знизився. Але він низький, поки є страх. Це недостойно людини.

Ответ на от perebendya

Как хочется добраться до вашей щеки..И посмотреть ,как вы подставите другую.....

Кто желает поехать на майдан на понедельник-могу свести с горловчанами и краматорчанами. Кстати, Перебендя,- тебе и карты в руки....с любовью на майдан...и не думай где буду я через 2 месяца. Подумай где будешь ты....

Ответ на от Меланченко

 До речі, Мєланченко, чи не могли б Ви, як "опозиціонер" міста Костянтинівка підказати відповідні зв'язки з костянтинівцями??? Чи Ви вже опозиціонер Горлівки-Краматорська і всєя України?

До речі, вираз "свєсті" Ви звідки запозичили? Ви своднік, чи опозиціонер?

А чому карти в рукі? Ви ще й гадаєте, де будете через два місяці?

Ответ на от Меланченко

 Так, як Ви, Мєланчєнко "шифруєтесь", то ще повчитись треба. Ніхто не знає і не знав, у якій же Ви партії були чи є. Невідомо в яких списках Вас шукати на кожних нових виборах...

Начебто, й "нє в норє". А як саламандра чи повія, чи як?

Так я про громадський рух питав, а не про партизанів? Ви що - підпільники у схронах? Чому ж мене так кличете?

Ответ на от perebendya

Уговорил беребендя...Пиши свой телефон мы с тобой свяжемся и вовлечем в работу..ждем сутки...если не будет контактного телефона на сайте , то есть просьба- смени ник....иначе с таким...не будем общаться...

Ответ на от Меланченко

 Ви хоч розумієте, що ви пишете???

Ви хоч бачили, як це виглядає збоку???

Оце так організовують опозиційний рух???

Сашо, змініть діяльність, а не пропонуйте іншим змінити нікнейм. Ви ж пишете, як блатняк якийсь, а не політичний діяч.

Мені байдуже, чи будете ви компашкою зі мною спілкуватись. Я ж не в чаті "зависаю". Я пишу про те, як я бачу певні речі в місті Костянтинівка. Ну, вийшло, що таких "грандів" зачепив. Але ви мене і не цікавите. Мене цікавить справа.

До речі, не впевнений, що особисте знайомство зі мною було б Вам приємним.

Ответ на от Антипропаганда2

А дальше 2-3 правки и 300 голосов преодолеют вето...А вот ,что будет дальше никто не предскажет...

Ответ на от Антипропаганда2

На носу скорее не бюджет,а бородавка ,как говорилось в мультике...Что это за бюджет ,когда по итогам года  дыра в 60 млрд. получается...Может им калькулятор подарить?

Ответ на от Антипропаганда2

А че это вы по русски заговорили? Кошмар. Где теперь учитсо языку... 

Ответ на от зализничныг

В школе.

Ответ на от Антипропаганда2

Мне реально интересно: после того, как Меланченко назвал вас перебендей (дамы, простите за нехорошее слово), вы на русском заговорили. Не кажется подозрительным? 

Ответ на от Антипропаганда2

Ага, типа того. Скоро на этом сайте оно станет нарицательным. Почти как матюк. 

Ответ на от perebendya

атныне буду на олбанскам апщацо с такими, как ты. можед, тагда доходить станет? аткуда ваще беруца перебенди, яраславы и прочие, мнящие себя защитниками атечества украины? а насамом деле способными тока гавкать спамить на сайтах...