38 папуг Пенсійного фонду, або Нанотехнології в дії

Багато державних та комунальних установ за останній час відкрили свої веб-сайти та сторінки у Фейсбуці, надаючи громадянам електроні послуги та оперативну інформацію. І це добре, що держустанови використовують в своїй роботі сучасні технології. Все ж таки в 21 сторіччі живемо.

Так, про використання сучасних технологій при наданні послуг, ба більше — надсучасних (!), нещодавно на своїй фейсбук-сторінці заявило Костянтинівсько-Дружківське об'єднане управління ПФУ Донецької області .

Мова йде про використання звичайних веб-додатків, з якими стикаються усі інтернет-користувачі кожен раз, виходячи у всесвітню павутину. Але у нашого пенсійного, це Нанотехнології.

Пам’ятається, в Костянтинівці вже були нонатехнології та гандулін, але це минула історія...

Пряма мова:

ПРО НАНОТЕХНОЛОГІЇ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ  ТРУДОВОМУ КОЛЕКТИВУ ОЛЕКСІЄВО – ДРУЖКІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ - ІНТЕРНАТУ № 13

11 вересня 2020 року в. о. заступника начальника Костянтинівсько – Дружківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Віталія Лазарева провела зустріч в режимі Skype-зв’язку з трудовим колективом Олексієво – Дружківської загальноосвітньої школи – інтернату №13.

На зустрічі особливу увагу Віталія Анатолівна приділила нанотехнологіям  Пенсійного фонду України, а саме – розповіла про нові продукти вебпорталу «Електронна трудова книжка» та «Автопенсія». Також розповіла пошаговий механізм подання заяв та анкет на вебпорталі. Звернула увагу, що у періодичних виданнях «Вісник Пенсійного фонду України» та «Пенсійний кур’єр» постійно освітлюється нова інформація, публікуються роз’яснення щодо пенсійного забезпечення та дистанційних послуг вебпорталу.

Comments