НАЛОГ НА СМЕРТЬ

Відтепер з родичів померлого стягують 1,5 тисячі гривень. Саме таку практику запровадили правоохоронні органи: якщо помирає людина, то її тіло обов’язково направляють на розтин за рахунок родичів.

В той час, коли Віктор Федорович на всю країну рекламує свої соціальні ініціативи, обіцяючи до кінця року видати вкладникам Ощадбанку СРСР по тисячі гривень, Генпрокуратура, Міністерство охорони здоров’я та МВС фактично запровадили новий податок на смерть – по півтори тисячі за кожного померлого.

В українській глибинці зараз дві головні теми для обговорення – можлива видача «вітіної тисячі» та непосильний податок на смерть. І якщо отримання тисячі – це справа потенційного майбутнього, то податок на смерть – цілковита реальність.

Як розповіли працівники сільських рад Смілянського району на Черкащині, починаючи з лютого 2012 року, міліціонери, посилаючись на нову постанову Кабміну, вимагають проводити розтини всіх померлих. До відповідної судово-медичної експертизи правоохоронці не дозволяють не те, що ховати, а й обмивати. Навіть якщо померла – стара 90-річна бабуся, яка довгий час хворіла, її все одно треба везти на розтин. Єдиний варіант цього уникнути, якщо за кілька тижнів до смерті лікарі констатували в неї дуже тяжку невиліковну хворобу і наперед передбачили смерть. Звичайно, перевезення і розтин пропонують робити за власний кошт, просячи за таку послугу півтори тисячі гривень. Можливо, для когось ця сума здасться мізерною, проте для селян небагатої черкаської провінції - це астрономічні гроші. Особливо якщо врахувати, що прості похорони рідної людини, крім психічного стресу, й так влітають для родичів в копієчку.

http://maidenua.livejournal.co...

Форум

 
 

Відтепер з родичів померлого стягують 1,5 тисячі гривень. Саме таку практику запровадили правоохоронні органи: якщо помирає людина, то її тіло обов’язково направляють на розтин за рахунок родичів.   Янукович запровадив податок на смерть    

ЧТО, ЖАЛКО ТРИ ТЫСЯЧИ?

 

Семён Битый 

 

Товарищи, а вдруг Гарант помрёт?

Иль от забот - премьер протянет ноги?

На вскрытие родня не соберёт -

Так что ж – покойникам валяться на дороге? 

 

Что ж - на помойку Хама и Пахло?

На живодёрню – поступить по-хамски?

Отец Кирилл учил: заведено

В тяжёлый час - помочь по-христиански! 

 

Товарищи, да что же, звери мы,

Да что ж, у нас и совести – ни грамма?

Они ж - в ногах валялись у Москвы -

На наши социальные программы! 

 

Они ж для нас – последний унитаз,

Последний вертолёт – берите, люди! –

А тут коньки откинули - и  раз –

На свалку их, коль вскрытия не будет?! 

 

А ну-ка, братцы, соберём деньжат

На вскрытие Гаранта и премьера –

Пусть поп Кирилл за паству будет рад -  

Ведь мы ж Московской, христианской веры! 

 

 Впереди нас ждут ваще охренительные АНТИкризисные ПРИКОЛЫ)))))

 Ну вф ты молодец!!! Сначала грамотно население загоняешь в гроб , а после с этого имеешь бабки))))И жить не даешь и умереть не дашь! Не успел пообещать 1000, а уже придумал новую кормушку - и медикам и ментам!  Марионетка в руках Фирташа и остальных олигархобандюков уже не знают, что придумать!!!!!! ВМЕСТО мнимой 1000 уже 1500 наварил ! ПОЗОР!!!!!!!!!!! УСЕЕТЕ ВЫ ПОКОЙНИКАМИ СКОРО ВСЮ УКРАИНУ!! - Нельзя ли януковича, пшонку, захарова, азарова, лавриновича и прочих "пидdoras@@@v@v" похоронить как неизвесных и внезапно умерших за пределами своего проживания??? Дебильная власть переходит все границы,а мы терпим.

Да,этим гнидам я бы на вскрытие подал-бы  деньжат ,даже с моей небольшой зарплаты не пожалел

Прошу сообщить,есть ли у кого-нибудь подтверждение этой "постанови",применяемой сейчас в Константиновке?Если факты изъятия 1,5 тысяч грн.с родственников умерших подтвердятся,то незамедлительно будут предприняты меры.Терпеть больше нельзя!