Обороняють головного революцьонера

Вже третій тиждень біля нашого пам'ятника Леніна чергує наряд миліціянтів на авто. Ну точно, як пост правоохоронців біля Міжгір'я. Кого ж ви обороняєте на людські гроші?

Начебто, як сказав губернатор, бандерівці готуються до нападу і чекають в засаді по периметру Донецької області.

Вночі до них приєднується місцеве казацтво.

Ясна річ - що якщо б це було з наших карманів, то костянтинівці краще б перемістили цій пост на 100 метрів - до біди всіх матусь та родин ігроманів - діючого салону ігрових автоматів на вул.Петровського. А так вони стоять не за наші гроші - за якийсь там бюджет.

Але давши присягу Україні та її народові, вони обороняють ідола, про якого у 1924 році наш земляк, Міністр УНР Микита Шаповал сказав:

"Самостійна Україна Ленінові не то що не була потрібна, він не хотів не то що будувати — він її смертельно Ненавидів, але він мав сміливість її «оповіщати». Попи, чорносотенці і інші москалі фанатично борються з стрічками, кобзарями, укр. піснями, сивими шапками, вони одверто ненавидять і поступають «чесно з собою» — борються проти кожної дрібниці, навіть проти «малоросійського

безобразія» Софійського собору, а вже слова «самостійна Україна» в їхній присутносте навіть не можна вимовити. А Ленін навпаки: Самостійна Україна? От харашо. Ми вам здєлаєм самостійну Україну, а ви самі не сумєєте! І зробив єдину і неділиму Росію, про яку навіть Керенський і Мілюков не мріяли...

Ленін — типовий москаль, будівничий Росії, «собіратель». Після Петра І, Меншікова, Катерини II Ленін найбільш жорстокий з московських україножерів. З жорстокістю азіята він на зразок своїх коронованих попередників садистично нищив Україну".

Ось так наші міліціянти відзначають 29 січня – День вшанування пам’яті героїв Крут:

http://www.konstantinovka.com.ua/node/12363

Comments

       Интересное дело: многие полагают, что Ленин - разрушитель России...

      Уровень доверия к милиции сегодня ниже численности милиции. И такие действия лишь усугублят эту ситуацию. Сторожить истуканов, расчищать дороги для картежа главного истукана, а при этом крышевать наркоторговлю, игровые автоматы и просто бандитов - да нет уже у нас милиции.

        Російські козачки  ще з 1905 року заплямували землю кров’ю  донецьких робітників.  Від цих привілейованих в Рос імперії збройних формувань загинуло чимало і костянтинівських трударів. Один із трагічних монументів від тієї доби це всім відомтй пам’ятник 13-ти робітникам пляшкового заводу. Свій кровавий слід, вірні слуги царя-батюшки та імперського  режиму залишили на віка в кожному містечку нашої області. В Горлівці, Юзівці, Дружківці ,даже до сумнозвісного 1917 року ,від російських козачіх  сабель загинуло сотні борців за економічні права і свободи. З 1917 р. і до 1922 р. ці казачки знову  відповідно наслідили.

          В книзі Історія Бутилошного (Пляшкового) заводу видання «Донбасс»   на ст. 21 є опис жахливого розстрілу 13 – ти заручників робітників  російськими нелюдами з казачими погонами на мундяках. В відібраних з кожної десятки робітників казаки зробили три залпи розривними кулями, конаючих в останніх судомах добивали з револьверів. Серед вбитих був і юнак що невдовзі мав святкувати свій 16 – й день народження, Книга є в міській бібліотеці тому хто особисто наважиться підтримувати козачу бидло ту слід спочатку  завітати в книгосховище. Да, доповню, за масовим катуванням слідкували жінки і несамовито кричали, але це вже з споминів ветерана заводу  Бармашової, її спомини, на жаль схоронені в Державному обласному архіві Донецької області. Все ж окрім корнієнка туди ходити іншим костянтинівцям  завадять лінощі, пока і на довго..

          Ось і сьогодні казачих виродків донецькі пахани використовують в ролі кіллерів для вбивств вже сучасних безробітних, знижених і оскорбленних.

          Ответ на от kornienko

            Як вже відомо, сучасна кримінальна влада на Донеччині за для  розгону демократично налаштованих протестувальників окрім чорносотенних тітушок  використовує козачи банд формування , що підпорядковані  російському все донському округу і є , відповідно чинного законодавства  України - закордонними агентами. Останні, завжди вірою і правдою прислуговували кровавому царату, отаманам Каледину, Краснову, Денікіну і використовувалися для придушення робітничих повстань, а сьогодні, підняті ахметовськими прихвоснями і за його кошт, знову за прикладом минулого, готуються залити кровю  наш край.

            Приводжу ще один  історичний приклад розправи російських донських козаків над 10 – ти тисячним мітингом що відбувся в сусідній Дружківці  9 травня 1906 року. В  обласному архіву є спомин нашого земляка Добровольського: - … в Дружковку приехал рабочий депутат 1 – й Гос. Думы Михайличенко  (Михайличенко Митрофан Иванович 1869 - ? ред.), был созван митинг, между  теперишним  Донецким и Торецким мостами около Торца… Митингом  руководил Григорий. . Виступал депутат Михайличенко и другие. Митинг разогнали казаки, было убито 3 человек     Артеменко, Иванов, Лунев, сотни ранены.  …                                               

             

                 Наверняка, под памятником хранится золото партии ))

                 Из книги В. В. Модестов. Издательство Мысль Москва 1974 г.

                 Ст. 239

                «С 26 октября 1917г  весь углепромышленный район области  Каледин обявил находящимся на военном положении. В тот же день отряд есаула Чернецова  300 казаков разогнал Макеевский Совет, 28 октября Совети на рудниках Марково, Ясынуватском и других.

                Ст 254. « Озверевшие казаки заняв рудник, замучили и убили 118 человек, запретив населению убирать их, так они пролежали 13 дней.

                За ці злочини  рад. влада в особі Леніна віддав наказ винищити казаків на Дону поголовно. Ленінці, вірні сатрапи, проводили розстріли на Дону всіх казаків разом з їх сімями. Дітей, стариків не жаліли.

                   А якщо Янукович  фашист, все рівно він НАШ!

                  http://gendelev.org/proza/istoriya-s-geografiej/58-istoriya-s-geografiej.html

                  НОВАЯ РОССИЯ И РУССКИЙ ФАШИЗМ

                   

                   

                  Модификации «Русской идеи» 

                  новая разновидность – Нацизм Российский. И для него в России нет объективных препятствий.

                  http://index.org.ru/journal/24/gil24.html

                  Обыкновенный русский фашизм

                   

                   

                   

                  http://www.rnfront.info/2012/07/who-is-fashi.html

                   что,применительно к России, “фашисты-нацисты” – это все те, кто угрожает существованию и независимости русского народа.

                   Является ли президент РФ В.Путин фашистом, согласно установленному критерию? Безусловно является, безо всяких "но". 

                   

                    Сьогодні одна бабця в автівці сказала: - Ви знаєте,  Яценюк вже не  роздає  долари  євромайданівцям, а обіцяє кожному по золотому унітазі з  Межигірськой резиденції Януковича.

                      В ніч 27 – 28 грудня  1917 р. вузлову станцію  Дебальцеве охороняв збірний  загін дружківських і костянтинівських робітників від вторгнення каральних козачих банд  з російського Дону.

                       Під пеленою ночі, донські козаки війська донського оточили станцію і шаблями  порубали сонних захисників Донецького краю. Достеменно відомо в різанині загинуло 11-ть добровольців з сусідньої Дружківки. Їх тіла було перевезено до дому і поховано на території Гаврилівського  цвинтаря.

                       Над спільною могилою дружківці  спорудили  пам’ятний монумент, який покликаний прийдешнім поколінням  постійно нагадувати  про те, що російське казачки завжди виконували каральні акції і вірою слугували реакційним силам.

                        Конец 1918 начало 1919года.

                        (Спомин зроблено  і записано в 1927р. в м. Бахмут   на сьогодні хорониться в фонді 16, віднайдено мною в Державном обласному архіву Донецької області).

                         Гр. Сидоренко Роман и Бабаков Сергей (мешканці і учасники подій в селі Софіївка нині Артемівка): -

                        «При захвате власти Деникиным, карательный отряд жестоко расправился с  крестьянами из которых расстреляны гр.Денисенко М. П. и Тремба П. А., многих избивали плетью и шомполами».