Тобі 16 - 28 років? Ти хочеш спробувати себе в журналістиці?

МедiаЛаб Донбас запрошує початківців журналісток, журналістів і всіх, хто цікавиться журналістикою на триденну Медіа Майстерню. Майстерня буде проходити 07 - 09 липня 2017 року в Костянтинівці в приміщенні платформи ініціатив «D.R.U.Z.I.» за адресою: пр-т Ломоносова 164. Майстерня стартує 7 липня о 15:00 і завершується 9 липня о 15:00.

Тобі 16 - 28 років? Ти хочеш спробувати себе в журналістиці? Тобі цікаве життя твого міста і його жителів? Ти знаєш цікавих людей або захоплюючі тем, про які ще ніхто не писав? Тоді подай заявку на участь в Медіа Майстерні, яку організовує МедiаЛаб Донбас в Костянтинівці за цим посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/14hOG48QJspZTx-AYBXnkQXCWVrYlxMotwwFryxrc3I4/edit

В нашій Медіа Майстерні Ти навчишся основам журналістики. А саме: як збирати інформацію, як перевірити факти і як брати інтерв'ю. У ці три дні Ти самостійно напишеш статтю, і якщо вона вийде цікавою, то буде опублікована в одному зі ЗМІ.

Надсилай нам свої публікації, якщо вони у Тебе є - не важливо, де вони були опубліковані в шкільній газеті, в блозі або в одному зі ЗМІ - на нашу електронну адресу: [email protected]



Перший практичний досвід в журналістиці - вітається, але не обов'язковий.

Якщо у тебе є питання, пиши нам!



МедiаЛаб Донбас - медіа-проект Європейської Медіа Ініціативи (Europäische Medien Initiative e. V.), який проходить за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини: http://www.auswaertiges-amt.de/ #CivilSocietyCooperation, Відділу з питань науки і освіти Посольства Австрії в Україні, Представництва OеAD у Львові (https://oead.at/de/nach-oesterreich/aussenstellen/lemberg/) і за співпраці з Львівською освітньою фундацією (http://www.lef.org.ua/ua/)