Новорічні іграшки hand-made

Незабаром настануть новорічні свята, на які ми так чекали весь рік. Кожна родина у святковому настрої та передчутті новорічного дива із задоволенням прикрашатиме ялинку. А виготовляти новорічні іграшки своїми руками – це дуже цікаве і захопливе заняття. Саме так і вирішили зробити діти – учасники майстер-класу з виготовлення новорічних прикрас.

Заняття відбулося 9 грудня у Костянтинівській Центральній міській публічній бібліотеці. Майстер-клас проводила майстриня-організаторка Євгенія Приходченко (Студія розвитку особистості та неформальної освіти "ТАЛАНТАУН"). У дивовижних іграшках-цукерках діти змогли втілити свої мрії та творчі фантазії. У кожну прикрасу, змайстровану власноруч, дітки вкладали часточку своєї душі. Такі іграшки не лише прикрасять новорічну ялинку, а й подарують справжній родинний затишок кожній оселі. Під час веселого заняття маленькі учасники ласували смаколиками – запашною випічкою, якою пригощали друзі з Арт-групи «Світлячки». Після завершення майстер-класу діти милувалися своїми іграшками та надовго залишилися у святковому настрої.

Арт-група «Світлячки» є не тільки творчою, а й благодійною організацією. Тому всі зібрані кошти підуть на лікування 2-річного Владика Пастушок. Євгенія Приходченко та «Світлячки» запрошують дітей та їхніх батьків на новорічний майстер-клас, який відбудеться 16 грудня в ЦМПБ.

Вікторія Бербенець