Фестиваль «The Most Fest» вже зараз!

Сьогодні почався «The Most Fest» - головна подія червня, фестиваль, який протриватиме 2 дні, з 19 по 20 червня.

З 13 години дня почався перший день, програма якого різнобарвна та повна палких емоцій. Захід поділяється на 3 частини: денна, вечірня та нічна. До 20 години вечора протриватиме денна, а вже о 20:00 виступить перший гість вечора - група «ТОНКА», і саме сьогодні до міста завітали з музичною програмою український гурт «ТНМК». З 23:30 починається нічна програма, де пролинатимуть гарячі пісні від ді-джеїв та сучасних українських музикантів. Протриватиме до 04:00 години ранку.

Для того, щоб потрапити на вечірню та нічну програму, потрібно придбати квиток, який ви можете купити на вході до Промзони, вартість якого 200 грн НА ДВА ДНІ.

Нагадаємо, цей фестиваль проводиться в Костянтинівці вже не вперше. Стартував він у нас в 2017 році. Але в 2019-2020 роках відбулась перерва. І на сьогодні це вже такий проривний мега-фест, що кожний адекватний і продвинутий костянтинівець має бути обов'язково!

Тож, якщо потрібно отримати заряд енергії та позитивних емоцій - швидко на фестиваль «The Most Fest»!

Важливо, що за Законом України дітям до 18 років не дозволяється перебувати на події з 22:00 до 6:00 якщо їх не супроводжує хоча б один з батьків або інший законний представник.

Євгенія Верцишевська