Народна передвиборна програма

За аналогією із загальними зборами пропоную скласти передвиборну програму, яку повинен буде виконати майбутній міський голова.
Форум

Не завжди можна по фейсу визначити фахівця. Будував хатинку, так тричі наймав бригаду. тепер якщо хата розвалиться, навіть, не буду знать з чієї вини. Так і у нас в місті. Як обирали Роженка всі знали, що він комуніст, але в агітках читали - безпартійний, тоді він став нашеукаїнцєм, а через деякий час виявляється, що він завжди був регоналом. Справа у тому, що "обирати" зовсім не схоже на "наймати", а слід знати, що наймаючи ми, фактично обираємо робітника і він має виконувати ту роботу, яку ми йому доручили. Якщо ж робітник погано виконує свої обов'язки... ну і далі за КЗпП.

Тільки ми, чомусь, як обрали голову міськради, то вже назавжди. А подивіться хто сидить у нас в міськраді? Та ті, кого колись посадовили туди комуністи. Тільки вони тепер належать до інших партій (тимчасово). Оце, якраз, зараз ті що роз'єднались ще при розпаді союзу, об'єднуються. Тепер вони поведуть нас "к свєтлому будущєму". Але кого ж нам обирати??????? Подивіться на світлини, ті що зроблені на сходці  ПР. Це ж їх нам запропонують, а ви на них гляньте уважніше! Вони ж робитимуть тільки по понятіям. Так мені сказав один директор -"...А я жіву по понятіям..."