Прощайте, скалистые горы...

Без марша славянки и духового оркестра провожали сегодня кормчие городской организации Партии Регионов народ на антимайдан в Киев. Даже не было ни одного флага ПР.

Два неоплана вместили в общей сложности 104 человека.

Кстати, один автобус был оформлен типа туристического с опоясывающей радугой, символом сами знаете чего.

Лидер городской ПР, депутат горсовета, дирекор школы №13, М.Швындя в отличии от провожаемых не отказался пообщаться с журналистами и рассказал, что люди едут на акцию поддержки нардепов от ПР по принятию бюджета (планируется в четверг). Потом сразу назад.

Михаил Борисович по поводу слухов о том, что людей из Центра занятости без поездки на антимайдан не ставят на учет для получения пособия сказал: «Однозначно нет. Город маленький — мы знаем, что об этом говорят. Но и без этого толпы людей идут записываться с утра. Но мы не можем взять больше, чем вмещает автобус. Никаких административных рычагов мы не используем. Я считаю майданы — это все не правильно, должно решаться по другому — в парламенте».

Пьяных или даже бомжевацкого вида людей мы не видели.

Одного такого с фингалом регионалы отправили домой.

https://www.youtube.com/watch?v=UpRmokvakE4

Тех кто не побоялся ответить говорили, что они безработные. Также было несколько пенсионеров.

Судя по руководителям посадки людей в автобус (депутаты горсовета из «КОНТИ»), тому что в салон заносились коробки с фабричной маркировкой и то, что мы услышали реплику «Где садятся из конфетного цеха?» - основным организатором и участником поездки была наша кондитерская фабрика.

Что касается того за деньги ехали люди или нет, на месте нам выяснить не удалось.

Но один из тех, кто собирался ехать, но в последний момент отказался, сказал, что мы спугнули выдачу денег, которую собирались сделать у автобусов при регистрации.

Скорее всего аванс людям дали в автобусах.

http://www.youtube.com/watch?v=k8btmLwZVwo

Comments

    Одним словом  -шахтерское плем’я  вирушило «покращити життя» бею  Межигір’я і костянтинівським сатрапам. Ось тепер слід подумати, чи подавати руку допомоги кому не будь на вулиці або займатись благо чинністю!

    Ответ на от kornienko

      "Ось тепер слід подумати, чи подавати руку допомоги кому не будь на вулиці"

      Отето точно. Надо подумать, прежде чем подавать руку тому, кто выступает за твоё уничтожение?

        А за что эти "туристы" поехали митинговать? За:

        В 2010 году

        в Торезе пьяный председатель городского суда Александр Пушнов насмерть сбил на

        пешеходном переходе 18-летнюю девушку. Прокуратура признала его невиновным,

        хотя убийство произошло на глазах у десятков свидетелей.



        В 2011 году

        в Харькове оправдали судью Андрея Литвинова, устроившего смертельное ДТП. Две

        смерти остались безнаказанными.



        В 2011 году

        в Киеве освободили по амнистии помощницу судьи, задавившую многодетную мать на

        тротуаре.



        В 2012 году

        милиционеру из Красного Луча, расчленившему собственную жену, суд дал 1 год и

        10 месяцев тюрьмы. Правда в данном случае таки возмущенный город собрался на местный Майдан, и в итоге удалось добиться пересмотра дела. После резонанса в СМИ убийце дали пожизненное.



        В 2013 году

        милиционер, насмерть сбивший женщину на мосту Патона в Киеве, получил три года

        условно.



        В 2013 году

        пьяному мажору из Стаханова, влетевшему в летнее кафе на джипе и убившему

        бармена, дали три года условно.

        Если это людям нравится, то возникает вопрос - а люди ли это?

          "М.Швындя в отличии от провожаемых не отказался пообщаться с журналистами и рассказал, что люди едут на акцию поддержки нардепов от ПР по принятию бюджета (планируется в четверг)".

          А эти дебилы хотя бы читали статьи бюджета Украины на 2014 год? Этот Швындя расссказал людям за счет чего они будут тянуть этот год?

          Ответ на от Антипропаганда2

            Гроші, зароблені на антимайдані за підтримку прийняття бюджету, скоро знадобляться. Туристам сподобається податкова новела в бюджеті про НЕЖИТЛОВУ нерухомість.

              Газета «Знамя индустрии» надрукувала невеличке повідомлення «Предприятия «уходять» в небытие». Виявляється, що за 2013 рік повністю припинили існування 35 підприємств міста. Рабів, звісно, звільнили. Навзамін Центр зайнятості працюватиме набагато енергійніше.

              Завдяки залежності, яка нависла над головами цих людей, рабська покірність стає непорушним правилом поведінки. Жертви переконані в необхідності сліпої покори. Рабська ментальність цього генетичного спаму не залишає ніяких сподівань, що ситуацію в Україні можна поліпшити. Раби народять і виховають нових рабів. Їм байдуже як живе весь світ: або свобода і добробут, або рабство та злидні, Третього не дано.

              Ответ на от Yaroslav

                Ну що, Ярославе, чи прийшов той час перемоги, коли можна дати оцінку політичній шльондрі? Нагадаю фрагмент з червневої статті в "Провіції": "А Виталию Захарченко... Хотелось бы пожелать почаще приезжать в наш город. Мы всегда готовы вас поддержать, может быть, что-то подсказать. Это крупное видится издалека, а искру, из которой может возгореться пламя, надо рассматривать вблизи. Не каждому городу везет с выходцами-министрами. Но и не каждому министру везет с людьми, готовыми его поддержать на родине. Примеров этому много. Вместе у нас получится. И хулиганье из других городов не будет бить стариков-константиновцев на глазах у милиции. Мы верим в Вас, Виталий...

                А.Меланченко."

                Згадайте свій коментар на моє зауваження щодо цього.

                  Ну вот, ПР и камунисты проголосовали за бюджет 2014 года в парламенте, без обсуждения, без выполнения своих обязательств перед их избравшими людьми. Комуняки, как всегда, защищают себя и свой капиталец.

                  Ответ на от Антипропаганда2

                    В жодній країні Європи комуністи офіційно не входять до складу правлячої коаліції. У більшості країн ЄС їх діяльність носить нелегальний характер або прирівняна до нацизму і фашизму. Україна – єдина країна Європи, де при владі комуністи.

                       Госбютжет принят, репрессивная машина запущена законодательными свежестями последнего заседания парламента...на котором весь крик и паника майдана оказались дествительно настоящими, именно теми проблемами трудоустройства трех желающих в президенты  из за которых вся страна "обязана повстати!". Я не удивлюсь подписи Президента Украины под всеми решениями Рады от 16 января 2014 года, причем в кратчайшие сроки....в первую очередь для наведения в стране порядка. Опозиция теперь уже будет не такой уголовно-поведенческой, даже в силу популистских мотиваций, на что только оказывается она и способна...хотя не исключен героизм отчаяных националистов, дома то у них свои "бандитские терки" (прошу не удивляться правде). Оптимальным решением ситуации выглядит Харьковский сценарий 

                      http://www.youtube.com/watch?v=CX1Vs0_r-1Q

                      А константиновцам благополучного возвращения  и поздравления с хоть каким то зароботком в этом погибаюшем городе(((((((((((((((.

                      Вот они...похороны всей майданутости...в которую попытались установить Украину, посмотрите на лица этих "лидеров"...а они только на вече были в запале революции, пока не поняли, что теперь надо бы и законы почитать, а не бегать с "псевдодемократией с  2004 года.." и что самое печальное не увлекаться дележом гетьманской булавы раньше времени.

                      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L64WDwEwNXQ

                      Ответ на от MOYSHA

                        Скажіть, будь ласка, пане Валерію, яка партія керувала цим, за вашими словами, «погибаюшим городом» два десятиліття?

                        Буду вельми вдячний за відповідь.

                        Ответ на от kornienko

                           В силу специфики деятельности, интересов и увлечений читал и тору в толкованиях, популяризирующих данную книгу (осилил!), так как первоисточник не особо понятен рассудку и логике....и с чего это вдруг вы решили что я мыслю или действую против "відносно нашого народу" ?! На самом деле, наступило время отбросить эйфорию и  трезво подумать о том что происходит в стране, мало того обезопасить себя и близких от правовых перегибов которые неизбежны.

                          http://www.radiosvoboda.org/media/video/25232639.html

                          Ответ на от MOYSHA

                            Як в торі так і в талмуді чітко сказано як іудеям чинити з іновірцями. Не буду зараз всей цей оскаженілий сатанізм виносити на блог. Скажу лиш, що здається мені ваша персона співа осану  тим хто  нищить і паплюжать все українське,президент – зек при вступі на посаду клявся бути вірним не тільки тим хто його всучив у владу а й для тих хто був проти або байдужим. Звідсиі аналогія з ветхого закону, революцією 17 г. при якій ошивалися в кожанках з народу обраного.

                            Ответ на от MOYSHA

                              Як в торі так і в талмуді чітко сказано як іудеям чинити з іновірцями. Не буду зараз всей цей оскаженілий сатанізм виносити на блог. Скажу лиш, що здається мені ваша персона співа осану  тим хто  нищить і паплюжать все українське,президент – зек при вступі на посаду клявся бути вірним не тільки тим хто його всучив у владу а й для тих хто був проти або байдужим. Звідсиі аналогія з ветхого закону, революцією 17 г. при якій ошивалися в кожанках з народу обраного.

                              Ответ на от Yaroslav

                                 Не в качестве комментария..а в качестве информации замечу.......16.01.14 18:13

                                Народный депутат Украины Арсен Аваков заверил, что не даже Сталин перед репрессиями не имел таких полномочий для подавления инакомыслия.

                                Он написал: "Мрази и негодяи! Я бы сказал кто, но попаду под новый закон о клевете. Я бы сказал, что с этим делать, но попаду под новый закон об экстремизме. Меня бы процитировали интернет-сайты, но не смогут - так как нет сайтов прошедших государственную регистрацию. Вы бы прочли все, что написано и о чем нельзя, но тоже не сможете - теперь по решению эксперта, без всякого суда, сайты с сомнительной информацией, будут блокироваться в интернете провайдерами. И это даже не половина нововведений, что сегодня "проголосовало" неведущее, что творит, большинство в ВР. Со свободами личности покончено. Теперь будут лишать самой свободы. Это коснется каждого. Кстати Сталин, перед своими репрессиями в 30-х даже близко не имел такого проработанного юридического инструментария для подавления свобод и инакомыслия.." Источник: http://censor.net.ua/n266688

                                P.S.   Ловим позитивчик, это единственное что спасет ЗДОРОВЬЕ, психику и биографии в мясорубке госаппарата....решающего проблему МАЙдаунов...

                                http://www.youtube.com/watch?v=Hhnn9Upzs6k  

                                  Да, друзья, стабилизирующие законы приняты! Одевайте беркутовскую форму и за работу, товарищи!

                                  Тільки що парламент прийняв законопроект № 3879 http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=49483 . Його прийняття дозволяє Владі розпочати контрнаступ на всіх учасників акцій мирного спротиву. Упускаючи більшу частину закону, зупинюсь лише на частині, яка стосується регулювання діяльності громадських організацій. Після підписання цього законопроекту, Центр Політичних Студій та Аналітики та більшість українських НУО переходять в статус "іноземних агентів," діяльність яких потребуватиме реєстрації, "ліцензуванню," посиленому контролю з боку владних структур. Окрім того спрощується механізм "закриття" організацій іноземних агентів" через суд.

                                  Офіційний портал Верховної Ради України

                                  w1.c1.rada.gov.ua

                                   

                                  Лише деякі позиції репресивного закону 3879:



                                  - адміністративна відповідальність за "здійснення діяльності інформаційного агентства без його державної реєстрації" (репресії Інтернет-ЗМІ)

                                  - посилюється відповідальність за порушення правил дорожнього руху, включно з вилученянм транспортного засобу

                                  - посилення відповідальності за участь у несанкціонованих мирних зібраннях, а також маски на обличчях, "форменний одяг", встановлення сцени і т.д

                                  - покарання за невиконання рішень про відключення абонентів від Інтернет-

                                  - посилення кримінальної відповідальності за "заклики до повалення державного ладу"

                                  - кримінальна відповідальність за наклеп

                                  - кримінальна відповідальність за "заклики екстремістського характеру"

                                  - посилення кримінальної відповідальності за "блокування доступу до житлових приміщень", "групове порушення громадського порядку", блокування транспортних комунікацій, захоплення будівель і споруд, "несанкціонований збут і розповсюдження" конфіденційної інформації тощо.

                                  - можливість заочного засудження навіть уже виправданих осіб за апеляцією третіх сторін.

                                  ===================================================================================

                                  Пкремі моменти у прийнятому Законі про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян:

                                  http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=49483

                                  "Порушення встановленого порядку організації або проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій їх учасником, в тому числі біля органів державної влади, місцевого самоврядування, установ, підприємств, організацій, житла чи іншого володіння осіб, -

                                  тягне за собою накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до десяти діб.";

                                  у абзаці другому частини другої слова "від двадцяти до ста" замінити словами "від двохсот п’ятдесяти до п’ятисот";

                                  доповнити статтю частинами третьою та четвертою такого змісту:

                                  "Участь в зборах, мітингу, вуличному поході, демонстрації, іншому масовому заході у масці, шоломі або з використанням інших засобів чи способів маскування з метою уникнення ідентифікації особи, або наявність у особи, яка бере участь у такому заході, відкритого вогню, піротехнічних засобів (освітлювальних, сигнальних, імітаційних), зброї, спеціальних засобів самооборони, заряджених речовинами  сльозоточивої та дратівної дії, вибухових чи легкозаймистих речовин, предметів, спеціально пристосованих чи заздалегідь заготовлених для вчинення протиправних дій, а також участь у такому заході без дозволу органів внутрішніх справ у форменому одязі, що повторює або схожий на формений одяг працівників правоохоронних органів чи військовослужбовців, -

                                  тягнуть за собою накладення штрафу від ста п’ятдесяти до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

                                  Встановлення без дозволу органів внутрішніх справ для проведення зборів, мітингів, вуличних походів чи демонстрацій або під час їх проведення конструкцій, палаток чи інших малих архітектурних форм, предметів чи конструкцій, що використовуються як сцена, звукопідсилюючої апаратури, - 

                                  тягнуть за собою накладення штрафу від двохсот п’ятдесяти до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.";

                                   5) у статті 1852:

                                   слова "посадовими особами" виключити;

                                   

                                  Стаття 18843. Невиконання законних вимог посадових осіб Служби безпеки України

                                  Невиконання законних вимог посадових осіб Служби безпеки України, а також створення перешкод для виконання покладених на них обов’язків, -

                                   

                                  "Стаття 1101. Екстремістська діяльність

                                  1. Виготовлення, зберігання з метою збуту чи розповсюдження, а також збут чи розповсюдження екстремістських матеріалів, в тому числі через засоби масової інформації, мережу Інтернет, соціальні інтернет-мережі, використання чи демонстрування екстремістських матеріалів перед масовим зібранням людей, в тому числі на зборах, мітингах, вуличних походах, демонстраціях, публічні висловлювання чи заклики екстремістського характеру, а також фінансування зазначених дій або інше сприяння їх організації чи здійсненню, в тому числі шляхом надання інформаційних послуг, грошових коштів, нерухомості, навчальної, поліграфічної чи матеріально-технічної бази, телефонного, факсимільного чи інших видів зв'язку, за відсутності ознак більш тяжкого злочину, -

                                  тягнуть за собою накладення штрафу від двохсот до вісімсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацію екстремістських матеріалів.

                                  2. Ті самі дії, вчинені повторно, -

                                  караються штрафом від однієї до трьох тисяч  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі  на  строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк з конфіскацію екстремістських матеріалів

                                  Примітка: під екстремістськими матеріалами слід розуміти призначені для оприлюднення документи на паперових, електронних чи будь-яких інших носіях, що містять інформацію екстремістського характеру, тобто закликають, обґрунтовують чи виправдовують необхідність здійснення діяльності щодо планування, організації, підбурювання, підготовки або вчинення дій з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу, посягання на територіальну цілісність, недоторканість, суверенітет держави, насильницького захоплення або утримання влади чи владних повноважень, незаконного втручання в діяльність або перешкоджання законній діяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, інших суб’єктів владних повноважень, виборчих комісій, громадських об’єднань, їх посадових чи службових осіб, закликають, обґрунтовують чи виправдовують необхідність розпалювання соціальної, расової, національної, етнічної, мовної чи релігійної ворожнечі та ненависті, здійснення масових заворушень, порушення громадського порядку, хуліганських дій та актів вандалізму з мотивів соціальної, расової, національної, етнічної, мовної чи релігійної ворожнечі та ненависті, порушення прав, свобод і законних інтересів осіб, в тому числі пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв людини і громадянина за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками, пропаганду виключності, переваги чи неповноцінності людини (соціальної групи)  за ознакою її соціальної, расової, національної, етнічної, мовної, релігійної приналежності або ставлення до релігії."

                                  Стаття 1511. Наклеп

                                  1. Наклеп, тобто умисне поширення завідомо недостовірних відомостей, що ганьблять честь і гідність іншої особи, -

                                  карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

                                  2. Наклеп у творі, що публічно демонструється, в засобах масової інформації або в мережі Інтернет, а так само вчинений особою, раніше судимою за наклеп, -

                                  карається штрафом від п'ятдесяти до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до одного року.

                                  3. Наклеп, поєднаний з обвинуваченням у вчиненні  тяжкого чи особливо тяжкого злочину, - карається виправними роботами на строк від одного до двох років або обмеженням волі на строк до двох років.;

                                  =========================

                                  А ось і про всіх, на кого фашисти вкажуть, як на фашистів:

                                  ЗАКОН УКРАЇНИ

                                  про внесення змін до Кримінального кодексу України

                                  щодо відповідальності за заперечення чи виправдання злочинів фашизму

                                  Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:

                                  І. Доповнити Кримінальний кодекс України (Відомості Верховної Ради (ВВР), 2001, № 25-26, ст.131) статтею 436-1 такого змісту:

                                  Стаття 436-1. Публічне заперечення чи виправдання злочинів фашизму, пропаганда неонацистської ідеології, виготовлення та(або) розповсюдження матеріалів, у яких виправдовуються злочини фашистів і їх прибічників.

                                  Публічне заперечення чи виправдання злочинів фашизму проти людяності, вчинених у роки Другої світової війни, зокрема злочинів, здійснених організацією “Вафен-СС”, підпорядкованими їй структурами, тими, хто боровся проти антигітлерівської коаліції і співробітничали з фашистськими окупантами, а також пропаганда неонацистської ідеології, виготовлення та(або) розповсюдження матеріалів, у яких виправдовуються злочини фашистів і їх прибічників, –

                                  карається штрафом від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк.

                                  ІІ. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування. 

                                   

                                   

                                   

                                    один закон №3879 от НКРСИ в котором решение будет принимать экспэрт,самостоятельно,одним взмахом крыла, а еще будут "виновных" отслеживать и привлекать по ip адресу,что легко и доступно.

                                     

                                      мойша только здесь такой "смелый" и "умный"! А почему бы и нет?А по поводу горожан наших и о их поездке,что сказать?!Жаль в очередной раз показали что за копеечку готовы продать себя,будущее своих детей.Да и поехали они не от хорошей жизни.

                                        На майдані коло церкви революція іде

                                         -Хай Кличко!- усі гукнули,-

                                        за отамана буде.

                                        Прощявайте, ждіте волі,-

                                        Гей, на потяг,  всі до строю!

                                        Скинем янеків в Дніпро.

                                           Тільки вітер геде у дротах. А ви знаєте українську ніч, ні не знаєте.

                                          Ответ на от Бондарев

                                            Стаття 14.

                                            1. Поширення персональних даних передбачає дії щодо передачі відомостей про фізичну особу за згодою суб'єкта персональних даних.

                                            Стаття 15.

                                            3. Персональні дані, зібрані з порушенням вимог цього Закону, підлягають видаленню або знищенню у встановленому законодавством порядку.

                                            Стаття 28.

                                            Порушення законодавства про захист персональних даних тягне за собою відповідальність, встановлену законом.

                                              Исправлено. Владимир, обратите внимание. А то нас еще арестуют. Меня - за распространение персональных данных, вас - за провокации. Только я отделаюсь штрафом, а вы, при нынешней власти и новшествах в законодательстве, рискуете получить реальный срок.

                                                розстріл демонстрантів на вулицях Києва поставив поза законом олігархічні клани, що керують  януковичем і його пристаркуватий уряд. Олігархи  і їх ті тушки порушили основну  Біблійну Заповідь – «НЕ вбивай»  і перестали бути християнами, думаю , Синод скоро відлучить всіх нелюдів від Церкви!  А  народ україни  за всі злодіяння виконає  смертну кару.  Всім  небайдужим слід напряму і письмово  звернутися до нашого  Нардепа Омеляновича, голови Костянтинівського виконкома  Давидова з запитом  розяснення їхньої позиції відносно неспроможності в подальшому бути при владі  « проффесора»  януковича уряд азірова.  Досить вже нашим обранцям виконувати ролю шлюбних генералів та  вітальників з нагоди чергових святкових днів.