Первая, послеоккупационная, состоялась

В четверг, 7 августа, прошла 49-я сессия городского совета. Впервые после трехмесячного перерыва депутаты собрались для решения главного вопроса - избрания секретаря городского совета. Торопились настолько, что нарушили многолетнюю традицию — забыли распорядиться включить Гимн Украины. Кандидатура на эту должность, предложенная городским головой в письме, хорошо знакома депутатам — это Ю.Разумный, занимавший кресло «спикера» горсовета последние несколько лет. Тайным голосованием Юрий Григорьевич был вновь возвращен в ряды «слуг народа» с результатом голосования 22- «за», 1- «против».

Впрочем, были и другие очень интересные вопросы...

Подробнее — в следующем номере «Провинции».

Comments

    А він, що вже бухать кинув? Навіщо нам такий розумний? Ми й самі дещо знаємо.

    Ответ на от Georgij

      Те що  злочинна партія регіонів сфальшувавши вибори притягнула  Давидова на посаду Костянтинівської Ради підтвердив і сам «мер» заявивши, що  він сам себе обрав, а не  місцевий електорад.  Таким же  макаром прорвались до міськ Ради і «народні» обранці. Ці особи , зваживши на те що МАЙДАН повстав проти корупції і люстрації зробили все для того щоб на Донеччині залишити статус кво і не допустити системного розкриття всієї злочинної діяльності пов’язаної з руйнуванням промислових підприємств та інфраструктури нашого міста. Це іменно під керівництвом Давидова і за його вказівкою проходили всі заходи по дестабілізації і відторгненню Донбасу від України. Хто як не він давав вказівки направляти до донецька бойовиків які мали завдання вбивати всіх хто був за єдність і цілісність нашої Батьківщини. І за  його настановам у Донецьку було вбито до десяти укр. патріотів. Кров на тобі паскудо! Злякавшись відповідальності ти, Давидов збіз з міста посадивши на своє місце карманного мальчика , це так званий Розумний. Цей Тип явний українофоб і взяв на себе формування збройних загонів сепаратистів. Було при виконкомі виділена кімната № 117 де проросійські  неонацисти відкрито проводили записи в добровольчу банду ДНР і збирали підписи під  Давидова зверненням до Путлера з закликом -ввести  війська на землі Донбасу з ціллю відібрати батьківщину у корінного українського народу.

      Тим, що ти давидов і твоя псарня знову обрали біглого розумного на секретаря міськ ради, свідчить про вашу скору ганебну кончину. Повірте в НАС вистачає «інструментів» щоб зарадити вашій банді. Патріоти україни вже не ті що були на весні, опит велика справа!

        А что с фейсом у Юрия Григорьевича, уж не в Гейропе ли чего подхватил. Или от кремлевской сладкой парочки?