Знову наш "трикутник смерті" попав на загальноукраїнський канал ТВ (відео)

На жаль, цього разу ані представники громадськості, ні бізнесу не назвали головного виновника “трикутнику смерті”. Це ні косний, ні звалище, ні очісні. Це — влада та її головний представник — секретарь міськради Ю. Разумний, бо ж він є депутатом по цьому округу!!! Але це святе — його чипати не можна, бо ж ще до нього йти з проханнями!

Навіть заступник мера говорить: “Барда, тільки вона і не перший рік...”. Нам він сказав, що навіть йому пропонували гроші, щоб допоміг влаштувати. Він не взяв. Але ж хтось узяв, бо повезли! І возили кожен день.

Вірно В.Нагинський сказав, що правоохоронці зробили так, щоб від Краматорського заводу провину відвели.

Сам нардеп, журналіст В.Ар’єв це вірно назвав:

“Кінці у воду. Винних тут так і не буде!”.

А люди більше року дихали. Експерт-еколог підтвердив те, що говорили ми (там неймовірна суміш):

“З високою ймовірністю можна говорити, що це результати процесів розкладу, які відбуваються на міському звалищі твердих відходів. Утворення меркоптану при розкладі складної суміші різної органіки з великою кількістю пластика”.

Директор косного знову черговий раз зробила явку з повинною — визналася що займалася забрудненням! Але ж прокуратурі, поліція, еко-інспекція це не чує.  

З тремтінням чекаємо весни, а особливо літа.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/ppDUkEez064.jpg?itok=eQ4Dyigs","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=ppDUkEez064&feature=youtu.be","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Адаптивный)."]}