Набридло дивитися фільми вдома? Запрошуємо до вуличного кінотеатру!

Друзі, приходьте на перегляд кінострічки "Капітан Фантастік" ("Captain Fantastic") 30 травня о 19.30 на Кіносхідцях (вул. Торецька, біля колишнього кінотеатру імені Леніна, м. Костянтинівка).

"Капітан фантастік" - це історія про подорож, родину та любов. Кіно розповідає про сім’ю, яка живе та виховує дітей у лісі. Ці діти розмовляють декількома мовами, знають квантову фізику і розбираються у філософії. Вони живуть у лісі у повній гармонії з природою, вміють полювати й обходитися зі зброєю. Лише збіг обставин змушує їх покинути рідний будинок і вирушити у велике місто. Що буде, коли вони стикнуться з цивілізацією, коли на них навалиться світ гаджетів і соціальних мереж, а разом з тим і перше кохання?

Детальніше: http://arthousetraffic.com/ua/films/captain-fantastic/

Кінопоказ організовано спільно з “Клубом друзів скверу Тихий” та кінодистриб’ютором “Артахаус трафік” під час реалізації преокту "Місто-сад" змінює Схід: від Слов'янська до Маріуполя", який здійснює ГО "Місто-сад" в рамках проекту "Зміцнення громадянської довіри" (UCBII) за фінансової підтримки Агентства США з з міжнародного розвитку (USAID).

Хто ми? «Місто-сад» - ініціатива, що створює публічні простори як платформу для формування активного громадянського суспільства, автори проекту відновлення парку «Шовковичний» у Слов’янську.

Чекаємо на вас 30 травня о 19.30 на Кіносхідцях (вул. Торецька, біля колишнього кінотеатру імені Леніна, м. Костянтинівка).

Прийдіть за яскравими враженнями!

Контактна особа: Oleksii Kokorin (098-025-30-35)