Пенсія мешканцям Костянтинівського району стала ближче

7 вересня відбулось урочисте відкриття чотирьох агентських пунктів з надання послуг з пенсійного забезпечення в Торській, Зорянській, Новодмитрівській сільських радах Костянтинівського району. У відкритті віддалених робочих місць взяли участь керівник управління Пенсійного фонду Донеччини Н.Рад, голова Костянтинівської райдержадміністрації Н.Виниченко, керівники місцевих управлінь Пенсійного фонду, Торський та Новодмитрівський сільський голова, представники громадськості та місцеві жителі.

Отримання послуг з пенсійного забезпечення на рівні сільської ради надасть можливість мешканцям громад звертатися за послугою не відвідуючи при цьому центральний офіс управління Пенсійного фонду України в Костянтинівці, який знаходиться на великій відстані. Послугами агентських пунктів зможуть скористатися не лише мешканці зазначених громад, а й прилеглих. Робота в агентських пунктах буде вестись за затвердженим графіком.

Тут сільські жителі можуть отримати широкий перелік послуг, зокрема: консультації та роз’яснення з питань пенсійного забезпечення, інформацію з реєстру застрахованих осіб, доступ до електронних сервісів Пенсійного фонду України, замовити та отримати довідки та багато інших.

Прийом громадян відбуватиметься у відремонтованих приміщеннях. Кабінети облаштовано необхідними меблями, комп’ютерною технікою з доступом до мережі Інтернет.

Відкрито такий агентський пункт і в будівлі Костянтинівській міський ради. Базується він на першому поверху біля громадської приймальні.

За інформацією Костянтинівської РДА та Костянтинівського управління Пенсійного фонду України.