Данило Однораленко став учасником популярного вокального шоу «Голос країни»! ВІДЕО

Музикант із Костянтинівки, наш земляк - Данило Однораленко бере участь у новому сезоні вокального телевізійного шоу «Голос країни».

18-річний Данило Однораленко із прифронтової Костянтинівки на етапі «сліпих прослуховувань» популярного вокального шоу «Голос країни» виконав пісню Тіни Кароль «Космічні почуття».

«У нашому місті дуже складно жити, тому що творча людина не може знайти себе. Я дуже полюбляю творчість Тіни Кароль, тому що коли зранку я виходжу на вулицю, то бачу якусь сірість, пісні Тіни дають мені наснагу продовжувати свій творчий шлях та не опускати руки», — зазначив Данило перед своїм виступом.

Данило здивував глядачів і тренерів незвичайним мелодійними тембром голосу. Йому вдалося розгорнути до себе крісло свого кумира Тіни Кароль, тому саме вона стала його наставником на наступних етапах шоу.

«Слухай, ти взяв цю пісню, переробив по-своєму, наексперементував. Деколи це було дивно — на фальцетах, чесно скажу. Але мені, напевно це і сподобалося, що ти не замкнутий і в тебе є реальне бажання щось знайти цікаве», — прокоментувала Тіна виступ костянтинівського співака.

Попереду хлопця чекають наступні етапи шоу і можливість потрапити в прямі ефіри.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/xlCf341y8AU.jpg?itok=XF_-zV7d","video_url":"https://youtu.be/xlCf341y8AU","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Адаптивный)."]}

ИА «Вчасно».