У Костянтинівці легковик збив 10-річну дитину, що перебігала дорогу (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Дорожньо-транспортна пригода сталась 21 листопада близько 15:30. У Костянтинівці 59-річний водій автомобіля "Пежо" скоїв наїзд на неповнолітнього пішохода.

Як повідомили у пресслужбі поліції Донеччини, хлопчик отримав забої та розтягнення зв’язок.

- На місці працювала група реагування та слідчі Костянтинівського відділення поліції. Встановлено, що п’ятикласник перебігав дорогу до свого будинку від лісосмуги, де був зі своїми батьками, - розповіли правоохоронці.

У поліції також додають, що відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Триває досудове розслідування.

По нашім данним все сталося на Промисловій дорозі біля будинку № 89 приблизно у 14.30 (поліція приїхала тільки хвилин через 40).

"Пежо" однієї з останніх марок (попередньо водій - працівник "Мегатексу") на великій швидкості (гальмівного шляху немає!) збив школяра. Хлопчик (Ростіслав) повертався з батьками додому на Промислової та приблизно на перехресті з Європейській отримав важкі поранення.

Водій, хоча і був у шоці, але місце ДТП не покинув.

Це багатодітна родина, батькі торгують на ринку, тому без допомоги нормального лікування надати не зможуть.

Ростіслав в дуже важкому стані знаходиться в реанімації ЦРБ (треба перевезти у більш пристосовану лікарню, але стан не дозволяє). В нього "осколкові переломи скроневої і потиличної кісток черепа, множинні переломи костей тулуба, забій правого легкого"... 

Водій від допомоги не відмовляється і вже надав невеличку сумму. 

Хлопчик гарно навчається в Ілінівської школі. Редакція щиро бажає йому одуження!

З приводу аварії ми поспілкувалися з керівником Костянтинівської поліції і надомо повну інформацію в середу в друкованому примірнику.