Бабці, не спіть! Або, WTF, where is my money?

Оператор мобільного зв’язку Vodafone останнім часом став з’їдати кошти з мого рахунку швидкими темпами. У мене пакет “Device S” з щомісячною вартістю 50 грн. Але за останній місяць я двічі поповнювала свій рахунок по 50 грн. Після останнього я зробила лише пару дзвінків, а на рахунку залишилось лише 19 грн. Куди поділися мої гроші?

Десь із таким питанням наша читачка-пенсіонерка звернулась до журналістів в редакції газети.

Ми вирішили з’ясувати - “де заритий пес”, та зателефонували оператору. Дівчина-оператор повідомила, що гроші були зняті і за вхідні дзвінки теж! На зауваження, що вхідні дзвінкі в Україні безкоштовні, вона повідомила, що цей тариф призначений для дітей, для розумних годинників... А діяти ці нововведення почали з початку серпня.

Ось так, виявляється, пенсіонери, які користуються звичайними кнопковими телефонами та економлять на стільниковому зв’язку, сидячи на найдешевшому тарифі за 50 грн., можуть потрапити в халепу. Бо не всі мають інформацію про нововведення оператором стільникового зв’язку Vodafone в цьому тарифному плані і будуть вимушені платити як за вихідні, так і за вхідні дзвінки по одній гривні за хвилину, поки до них не дійде що до чого.

Рекламувати послуги Vodafone немає бажання, але ми вважаємо цю інформацію суспільно-корисною, тож скажімо як зробили ми: під час розмови з оператором дівчина порекомендувала підключитися до найдешевшого, так би мовити для пенсіонерів, пакету Supernet Start, вартістю 110 грн., але зауважила, що якщо інтернет нам не потрібен, то його можна відключити одразу, при цьому щомісячна вартість послуг при цьому становитиме 90 грн.

Тож, шановні пенсіонери, не спіть, менш базікайте телефоном, а займайтесь корисними справами.

Власн. інф.