Скандал в ТВК

Зараз в Костянтинівську територіальну виборчу комісію прийшли члени дільничих комісій, ображні на те, що їм не була виплачена премія (подробиці в друкованій "Провінції" - стаття Михайла Єремеева "Вибори сталися, але вор повинен сидіти у тюрьмі!").

Вони визвали поліцію та вимагають проведення розслідування.

Окрім цього представники ДВК (на світлині призвіща та номери дільничих комісій) написали скаргу в Центральну виборчу комісію.

Але, перш за все вони подали заяву в Костянтинівську теркомісію для надання їм пояснення  - чому одним дали премію, а іншим не дали.

Жінки обурені тим, що коли ТВК разом з головуючою Н.Кравченко приймали від них документи, то це пройшло швидко і без проблем - меньш ніж за 5 хвилин. 

Навіть, після здачи всі члени Теркомісії на ознаку задоволення заплескали в долоні. Але премію, як зясувался дали тільки 27 комісіям, а 20 не дали.

"По яких принципах визначали - хто краще, а хто ні? Може вони просто вкрали наші гроші, - ображаються учасники виборчого процесу. - А сьогодні ми звернулися, тому що цей день - останній, коли по закону можна подавати скарги на роботу теркомісій".