Фестиваль «Вільний степ» - у розпалі танців та пісень

20 серпня, біля стадіону Рекорд (минулий «Автоскло») пройшов фестиваль української культури «Вільний степ», який був приурочений до 30-ї річниці відновлення Незалежності України.

У рамках заходу містяни мали змогу отримати емоції від українського колориту, пісень та танців, а також смаколиків. Це перший фестиваль у місті Костянтинівка, де зібралася вся громада.

«Це було зроблено для об’єднання міста та найближчих куточків, для знайомства один з одним», - каже начальник управління культури, молоді та спорту Ольга Хоменко.

Було розроблено багато локацій, а саме розважальна, дитяча, зона майстер-класів, караоке, де люди куштували українські смаколики від громади, діти проводили час з аніматорами, а на сцені виступали таланти громади. Родзинкою був концерт від групи «GG ГуляйГород», фаєр-шоу, а також кулінарний батл між громадою.

Сама локація фестивалю була обрана не даремно, бо вид на природу розтягнувся на всі 360 градусів, свіже повітря, водойма, яскравий захід, і все це було зроблено для люду, який прийшов.

Для зручності людей були прокладені 2 шляхи міських автобусів, які забирали бажаючих з Центрального ринку, а також від залізничного вокзалу безкоштовно. Приємний бонус до всього іншого.

Атмосфера панувала яскрава, запальна, люди водили хоровод, знайомилися, фотографувалися, танцювали, співали, куштували українські страви, отримали позитивні емоції. І все це завдяки фестивалю української культури «Вільний степ»!

Євгенія Верцишевська

***

Все відео з фесту на youtube-каналі Провінції. Підписуємось, ставимо лайки! :)