Як дати оголошення в Провінцію без грошей

Шановні читачі, клієнти та рекламодавці! Ви мабуть вже помітили, що ще минулого року сайт газети переїхав з адреси konstantinovka.com.ua до konstantinovka.news. На “старому” домені, що розташований якраз в комерційній зоні “com.ua”, ми поступово реалізуємо інформаціно-комерційний проєкт — “Костянтинівка бізнесова”.

В подробиці занурюватися не будемо, але повідомимо, що на даний час наповнюється розділ “Довідкової інформації” та реалізована можливість публікації безоплатних — малих (приватних) оголошень.

Задля того, щоби розмістити свою об’яву на сайті “Костянтинівка бізнесова”, звісно, потрібно зареєструватися. Зробити це можна увійшовши на сайт через Фейсбук, Гугл, або зареєструватися штатним засобом сайту через форму реєстрації. Штатна реєстрація проходить без зайвих питань. Треба лише вказати свою адресу електронної пошти, задати пароль, за бажанням — вказати ім’я та по-батькові, також за бажанням можна завантажити своє зображення — “аватарку”, та натиснути кнопку реєстрації, і ви вже на сайті на сторінці свого профайлу. Далі, в меню “Оголошення”, що на шапці біля логотипу, вибираєте пункт “Дати об’яву”, заповнюєте необхідні поля, натискаєте кнопку “Сохранить”, і ваше оголошення буде одразу опубліковано.

В якості бонуса - із стартом розділу безоплатних оголошень, термін розміщення встановлено 28 діб. Але зазначимо, що так буде не завжди — редакція залишає за собою право згодом зменшити цей термін, бо надалі в планах запровадити платні оголошення — з додатковими плюшками і фішками.

Крім того зазначимо, що вже зараз, якщо у вас є така потрібність — закріпити своє оголошення в початку стрічки оголошень у певному розділі, або, скажімо, якщо ви продаєте квартиру і хотіли би додати фото інтер'єру, то така можливість теж є, але, звісно, не безкоштовно. Для цього потрібно завітати в редакцію, або надіслати все електронною поштою на вказану нижче адресу.

Оскільки ресурс знаходиться в стадії розробки, просимо надсилати свої зауваження і пропозиції щодо роботи сайту на електронну адресу — [email protected], або телефонувати за номером — 095-696-57-11

Слідкуйте за новинами.

Web-адміністрація редакції “Провінції”