Жіноча нижня білизна. Які кольори в тренді на 2023 рік?

Ця “пікантна” тема для чоловіків не має бути чимось таким, щоби чоловік казав своїй другій половинці — “кохана, ось тобі гроші, йди та купи собі що хочеш...” На наш погляд, чоловіки все ж мають розбиратися ти брати участь у цьому дуже цікавому процесі. Нижня безшовна білизна — один із елементів “вбрання та декору” вашої коханої жінки, тому трохи поговоримо про те — які кольори зараз в тренді на 2023 рік.

Безшовний топ в рубчик на тонких бретелях

Безшовний топ в рубчик на тонких бретелях

Хто має обирати та купувати — чоловік чи жінка?

Ми поцікавились у наших жінок: 

  • як слід вибирати жіночу білизну (загальне питання);
  • хто її має вибирати та купувати (скажімо так - чи має чоловік добре розбиратися в тонкощах предмету);
  • безшовна жіноча білизна — основні переваги.

Аня, програміст:

“Як на мене, краще обирати самій. Безшовною не користуюсь, звичайна подобається більше. Як обирати: щоб подобалась і була зручна (знову ж таки чому варто самій, бо таке-е можуть подарувати... :) Але можна вибрати самій і попросити подарувати під конкретний вибір :) Але все індивідуально”.

Іра, зоозахисниця:

“Вважаю що краще обирати самій — ти робиш примірку, дивишся — чи все підходить і таке інше. Вибираю з того, що більше подобається, що припадає оку та приємно на дотик :) Чоловіки мають тільки сплачувати наші забаганки — ми їх любимо :)”

Тож, жінки обирають та купують, чоловіки — відчувають любов та сплачують покупки. Логічно. 

Які тренди у спідній білизні на 2023 рік?

Як в моді загалом, так і її окремих напрямках, визначаються періодичні тренди — річні, сезонні та інші. Не є виключенням й спідня білизна для наших жінок. На жаль, ми не є експертами в цьому питанні, тому ми вирішили не гортати сторінки французьких журналів, а спитати штучного інтелекта - “які тренди кольорів на 2023 рік щодо спідньої жіночої білизни?”

Відповідь, на наш незамулений погляд, досить цікава та заслуговує на увагу:

На 2023 рік щодо спідньої жіночої білизни спостерігаються різні тренди кольорів, але основними є наступні:

Пастельні тони — залишаються популярними і на цьому році. Вони включають бліді відтінки рожевого, лілового, блакитного, пудрового та персикового. Ці кольори створюють ніжний та романтичний вигляд.

Яскраві та насичені кольори — також популярні у 2023 році. Це можуть бути енергійні відтінки червоного, помаранчевого, синього або зеленого. Вони додають жвавості та виразності до спідньої білизни.

Натуральні тони — відтінки природних кольорів, таких як бежевий, коричневий, тауп, оливковий, також є актуальними. Ці кольори надають спокійного та природного вигляду білизні.

В тренді також металічні відтінки та монохромні. І, ясна річ — класика. Класичні кольори в спідній жіночій білизні завжди популярні і вважаються вічними — чорний, білий, червоний, темно-синій та інші. 

Загалом, вибір кольору спідньої жіночої білизни залежить від вашого особистого стилю та уподобань. Обирайте той, який найбільше вам до душі та відповідає вашому настрою.

Comments

Мені в цьому сезоні хочеться яскравих насичених відтінків білизни. Останні колекції віж Жасмін - просто бомба! Аквамарин, лаванда, квіткові відтінки в поєднанні з вишуканим мереживом виглядають неперевершено!