Обличча Костянтинівської поліції

В Костянтинівському відділку поліції добіг кінця конкурс "Обличчя поліції Костянтинівки 2020". Про що було повідомлено на офіційній сторінці у мережі ФБ.

Як зазначається, конкурс був проведений в рамках обласного проєкту "#ПРИЄДНУЙСЯ 2.0".

За підсумками переможцями стали:

Максим Бойченко - 1 місце

Юлія Ліперт - 2 місце

Вікторія Леско - 3 місце

Наводимо повний текст повідомлення:

🚻Шановні містяни та гості міста Костянтинівськи і Костянтинівського району, раді повідомити вам, що у Костянтинівському відділенні поліції пройшов конкурс 😎#Обличчя_поліції_Костянтинівки_2020😎. Даний конкурс проходив протягом 🔢березня 🌺2020.

🎯Мета конкурсу: показати обличчя поліцеських Костянтинівськи які цілодобово забезпечують безпеку громадян у різноманітних складних ситуаціях, водночас підтримуючи на високому рівні довіру населення, що є одним із основних критеріїв роботи правоохоронця.

Для повного і всебічно розкриття роботи поліції, підвищення престижності посади поліцейського та висвітлення не тільки відважних людей нашого міста а щей красивих і талановитих 👮‍♂️поліцейських.

І вже відомі наші переможці, ними стали:

👮‍♂️Максим Бойченко - 1 місце;

👮‍♀️Юлія Ліперт - 2 місце;

👮‍♀️Вікторія Леско - 3 місце.

Вітаємо, наших переможців

Даний конкурс проводиться в рамках обласного проєкту🏳️‍🌈 "#ПРИЄДНУЙСЯ 2.0"🏳️‍🌈 задля підвищення престижності служби в поліції і розвитку комунікаційних зв'язків громади і поліції.

Бажаєш зробити поліцію кращою, #ПРИЄДНУЙСЯ!

🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #joinUs_Donetskpolice