Заходи Костянтинівської влади по протидії поширенню коронавірусної інфекції

Згідно з протоколом № 7 засідання  постійної міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у м. Костянтинівка від 22.03.2020 здійснювати регулярні, регулярні спеціальні та нерегулярні перевезення автомобільним транспортом із використанням засобів індивідуального захисту з урахуванням обмежень кількості пасажирів в одному транспортному засобі - до 10 чоловік в автобусі.

З 00 год. 01 хв. 24 березня 2020 року тимчасово заборонити роботу усіх торгових павільйонів та торгівельних кіосків, за винятком тих, які приєднані до централізованого водопостачання та каналізації, у межах вулиць з обох боків:

  • вул. Ціолковського – вул. Леваневського – б-р Космонавтів – пл. Перемоги – вул. Ол. Невського – вул. Громова;
  • вул. Театральна – вул. Бахмутська – вул. Злагоди – вул. Поштова;
  • вул. Олекси Тихого – вул. Торецька – вул. Бр. Котельникових - вул. Краснодарська;
  • пр. Ломоносова (графічні матеріали додаються).

Призупинити діяльність суб’єктів господарювання усіх форм власності у сфері торгівлі непродовольчими товарами та побутового обслуговування населення (перукарні, салони краси, ювелірні майстерні, майстерні взуття, ательє тощо), торгівельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, кінотеатрів, спортивних закладів усіх форм власності, окрім:

  • адресної доставки;
  • суб’єктів, що здійснюють торгівлю продуктами харчування, засобами гігієни, засобами зв’язку, продуктами харчування для тварин та виробами медичного призначення. Обмежити кількість відвідувачів, які можуть одночасно перебувати у торгових залах, до 1 особи на 10 квадратних метрів.

Керівникам підприємств, установ, організацій всіх форм власності забезпечити проведення дезінфекції місць загального користування

Мобільним групам при проведенні рейдів щодо моніторингу виконання протиепідемічних заходів особливу увагу звертати на дотримання санітарних норм на підприємствах сфери торгівлі, яким дозволена робота під час карантину.

Рекомендувати керівникам релігійних організацій тимчасово призупинити (на час карантину) проведення служб у храмах, розглянути можливість проведення он-лайн трансляцій.

Заборонити відвідування спортивних дитячих майданчиків та майданчиків на прибудинкових територіях.