Защищая отца, подросток расстрелял двоих нападавших - один из них умер

Поліція Костянтинівки встановила підлітка, який застрелив одного чоловіка та ще одного поранив. Неповнолітній хлопець здійснив постріли з рушниці, намагаючись захистити свого батька від нападу двох чоловіків. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Вчора приблизно о 22-00 до поліції Костянтинівки надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Курської та Мінської чутно постріли. Прибувши на виклик, поліцейські виявили тіло 47-річного краматорчанина без ознак життя та 34-річного чоловіка з вогнепальним пораненням. Працюючи на місці події, поліцейські з’ясували обставини злочину.

Встановлено, що потерпілі приїхали до свого знайомого в Костянтинівку для вирішення конфлікту. Під час сварки прокинувся неповнолітній син господаря. Побачивши бійку, хлопець вирішив захистити батька. Він пішов у гараж, де взяв батькову рушницю, і зробив два постріли у бік кривдників, завдавши смертельних тілесних ушкоджень одному та поранивши іншого.

Наразі тривають слідчі дії, призначено ряд судових експертиз.

За фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ст. 15 ч.2, ст.115 ч.2 п.1 «Закінчений замах на вбивство» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Костянтинівської місцевої прокуратури.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Це останнє рішення ВР щодо захисту свого житла:

 http://zemlyaivolya.net/news/verhovniy_sud_dozvoliv_ukraintsyam_zahishchati_svoe_zhitlo.html?fbclid=IwAR1Uyolnx7dyxsCkJreNuEj2Rf3BDRxoJh3y-pvefnK8zM7Mex-LIsPaqaI

Поліція Донеччини