Наступної суботи всі на "Металург" - вболівати за наших!

ДЮСШ "Колос" Костянтинівської районної ради 5 вересня 2020 року стартувала в першій лізі Чемпіонату України з футболу серед команд U-17 і U - 15.

У першому турі нашим суперником була постійна учасниця Чемпіонату України з футболу команда ФК "Мрiя-Norven" м.Куп'янськ. Суперник має великі традиції: солідного спонсора компанію "Norven", хороші умови і стабільний склад.

Для нас головне завдання на даному етапі - виглядати якомога гідно, від гри до гри додавати і визначатися хто з нами. А ще задачу - виглядати гідно, виходячи з можливостей на даному етапі, ми виконали, хоча і поступилися господарям поля по старшій групі 0-2, по молодшій групі 1-3.

Головне в цій грі, що хлопці отримують необхідний досвід і ми сподіваємося на мотивацію. І наша мета - спиратися на тих у кого горять очі. Оскільки ми не можемо мати у своєму розпорядженні якісного підбору виконавців, наша ціль -  максимально добитися за рахунок організації гри максимально боєздатного колективу.

Процес набивання шишок неминучий і довгий. Нагадуємо, що вже 12.09.2020 ми зіграємо першу домашню гру в м. Костянтинівка на стадіоні "Металург" з командою Луганського училища олімпійського резерву. На 12.00 грає молодша група, на 14.00 доросла. А в третьому турі вирушимо в місто Суми до академії футболу "Барса".

Просимо підтримати нашу команду в організації домашньої і виїзної ігор. Існує безліч проблем, як фінансових, так і організаційних. Раді будь-якій допомозі. Переймайтеся, допомагайте, будемо вдячні!

По інформації керівництва ДЮСШ "Колос".