Як костянтинівська влада привела сюди війну

Ми це згадали тому що на запит Обладміністрації надати свідчення того, які заходи були проведені під час Революції Гідності у 2013-2014 роках, наш міськвиконком відправив у тому числі згадку про цю подію - 25.03.2014.

Подивіться, прислухайтеся.

Ось воно - смердюче дихання "руської весни".

Влада спочатку грала між гірсткою патріотів та оравою рашистів. Але то була гра, бо вже на мітінгах вони волали проти України, а потім провели сесію по проведенню "референдума", а потім, коли раша вже зайшла - просто вбігли, як щури.

Подивіться - хто ці проросійські рожи - організація воїнів афганців, які всім правлінням стала в ряди аниукраїнських терористів - кого вбили, кого поранили, а хто пропав безвісті.

ВЛАДА - ТИ ПРО ЦЕ ДУМАЛА?

А думала про те, що один з ціх покидьків, якіх вона підтримала та використала, прийме участь у знищенні сотін невинних пасажирів збитого Боігну - 747? Це Харченко, на якого вже є докази в Гаазі та якого там чекають.

Оце - дійсне твій головний підсумок роботи за 10 років! Це вже історія України - її зради. Історія вас, як її ворогів. Тому що за те, що ви винні у тому, що привели сюди війну, винні у кровій дітей, тисяч цівільних та військових - немає прощення! 

Репортаж з того збіговіська:

"Засідання Громадської Ради при міськвиконкомі відбулося 25 березня і було більше схоже на мітинг. Подібного стіни місцевого благородного «білого дому» ще не знавали ... Що показало слабкість міської влади, яка не змогла спочатку підготувати і витримати формат проведення зустрічі.

Досить сказати, що на слухання питання по розгляду листа, що надійшов до Ради від міських громадських організацій Центру громадського контролю та захисту, «Просвіта», Комітету виборців України, партійних осередків УНП, КУН і «Свободи», «звідки не візьмись» прийшло понад 20 активних учасників антимайдану і останніх міських антиурядових мітингів. Вечір обіцяв бути спекотним.

У поданому листі говорилося про те, що губернатор області закликав керівників усіх органів самоврядування до об'єднання для стабілізації ситуації в регіоні, він звернувся до мерів з пропозицією підписати Меморандум національної єдності. Костянтинівці, що подали цій лист вважали, що разом з міською владою вони повинні зустрітися, щоб обговорити ситуацію, і підписати такий же Меморандум, як Тарута підписав з обласними громадськими організаціями.

«Чому мені пред'являють претензії, щоб я не говорив українською. Чому в нашому місті проходять мітинги, що розпалюють національну ворожнечу? Чому мене ображають, що я розмовляю українською тут - в моєму місті, де я народився і вже близько 70 років живу? » - висловився представник «Свободи» І.Гаврюченков.

«Ви замутили все на майдані, не слухали нас, якого х .. ми повинні вас тут слухати?» - на підвищених тонах відповідали представники антимайдану.

Ведучий зустрічі секретар міськради Ю.Разумний зі змінним успіхом намагався заспокоїти присутніх, всіляко згладжуючи ситуацію: «Я не бачу нічого критичного в нашому місті, щоб прийняти пропозицію про Меморандум ... У своєму листі ви не назвали дестабілізуючих факторів ... міжнаціональних ворожнечі я не бачу - бачу тільки міжособистісні відносини. Градус в суспільстві піднято, ми все з вами від цього втомилися. При цьому в місті все спокійно, нам всім вдається знаходити спільну мову і підтримувати нормальну життєдіяльність міських служб. Ніхто нікому ніяких приміщень для збору підписів не надавав. І хто сказав, що тут хтось менше когось любить Україну? Я впевнений, що тут немає таких, які не люблять ту країну, в якій ми живемо, в якій виросли наші батьки і предки. Але ми і не має права забороняти людям висловлювати те, що вони думають ... ».

На цьому ведучий оголосив питання «закритим», а сторони суперечки перенесли дебати на ганок міськвиконкому".

Comments

     

    Рішення костянтинівської міської ради 16 квітня 2014 року:

    Р Е Ш Е Н И Е

    16.04.2014 № 6/45 - 818

    ...городской совет

    РЕШИЛ:

    Поддержать народную инициативу о проведении референдума на территории Донецкой области о будущем Донецкой Народной Республики.

    Секретарь городского совета Ю.Г.Разумный»

     

     «Такого непотребу, як у Донбасі, ніде в Україні при владі не було»Георгій Тука

     

    Ответ на от Yaroslav

      У нас навіть є завірений паперовий варінт ції "славнозвісної" сесії, але десь загубився в редакції...

      Особливо "цікаві" оти пики - "освободителей", але в той час таких було багато. Ми якось із другом в один момент разом зішлись в дімці, "що це війна люмпенів проти нормальних - проукраїнських городян міста"...