Звернення до влади Костянтинівської громади у зв’язку з тим, що вона пішла на поводу у транспортників та робить проїзд на маршрутних автобусах в місті по 10 гривен

Ми заявляємо рішучий протест проти таких дій влади. Ми заявляємо про те, що будемо боротися та об’єднувати людей проти цього. Для цього ми створюємо ГРУПУ ПО ЗАХИСТУ ТРАНСПОРТНИХ ПРАВ ГРОМАДЯН ІМЕНІ ПАВЛА РУДЕНКО. Запрошуємо в групу всіх небайдужих до ситуації в міському транспорті громадян!

Ми заявляємо, що, якщо ціни на проїзд в місті будуть 10 гривен, а не 8 (на що громадськість вже погодилася) – будемо протестувати всіма способами:

  1. Якщо хтось з пенсіонерів та пільгових категорій раніше платили, бо жаліли перевізників, яким дійсно важко працювати – тепер платити 10 грн не будуть і будуть вимагати законний безкоштовний проїзд.

  2. Люди повинні більше ходити пішки – це для здоров’я, імунітету, проти ковіду.

  3. Ми порахували – з «Семіветрівки» до 1 лікарні на таксі проїзд 40 грн. Тобто, якщо 4 людини на зупинках об’єднаються, то спокійно можуть визивати таксі та їхати на доволі далеку дистанцію. Це ще більш показує – яка пастка ці 10 грн, що 4 пасажири вже платять, як за таксі!

  4. Ні в якому разі не можна порівнювати Костянтинівку з тими містами, де проїзд на маршрутках 10 грн. У нас абсолютно немає альтернативи – ні тролейбусу, ні трамваю, ні комунальних автобусів. Такої ситуації більше ніде в таких великих містах немає.

ТОМУ МИ ВВАЖАЄМО ПЕРЕХІД НА 10 ГРИВЕН ЗА ПРОЇЗД У МАРШРУТНИХ ТАКСИ БЕЗГЛУЗДЯМ!

Тим паче – вже за цей період, коли прийнято рішення перейти на 8 гривен – маршрутки їздять вкрай незадовільно: графік порушується, люди з ковідом їдуть в переповнених автобусах, іноді машини взагалі не виходять на маршрути, салони у вкрай незадовільному стані, водії в машинах курять та інше. Як можна в таких умовах погодити 10 гривен???

ПРИЗИВАЄМО ПІДТРИМАТИ ЦЕ ЗВЕРНЕНННЯ ВСІХ НЕБАЙДУЖИХ КОСТЯНТИНІВЦІВ ТА ПРИЙТИ НА ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ 29 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ НА 10.00 У ВИКОНКОМІ КІМНАТА №404.

НЕ ДАМО ВЛАДІ ЙТИ ПРОТИ ЛЮДЕЙ, В УГОДУ НАЖИВИ ОДНИХ ЗА РАХУНОК ІНШИХ!

Група по захисту транспортних прав громадян ім/ Павла Руденка: 

Галина Музиканова, Олександра Москаленко, Володимир Березін, Вадим Алтухов.