Провінція шукає фахівців!

Як було зазначено в попередньому тексті — “Як дати оголошення в Провінцію без грошей”, про те, що костянтинівці, так й взагалі — будь-хто, мають можливість розмістити без грошей своє приватне, мале оголошення на сайті “Костянтинівка бізнесова” — про продаж, обмін, послуги, пошук роботи тощо, продовжимо про інше, а саме.

Якщо у вас “прямі руки”, ви маєте певні навички та досвід у певній галузі, як-то, наприклад, ви — кваліфікований електрик, гарно клеїте шпалери, штукатурите, маєте досвід по ремонту комп'ютерів чи перевстановленню операційних систем, або робите красивий манікюр, або щось інше — запрошуємо вас на наш сайт в розділ “Фахівці”.

Що з цього та які переваги? Про це людям, які займаються бізнесом, пояснювати, мабуть, не треба. На дворі 21 сторіччя, все йде в інтернет, більшість сьорферів використовують мобільні пристрої — смартфони та планшети, мобільний інтернет зараз не такий вже і дорогий. Тож, аби хтось дізнався про вас та ваші послуги, треба йти не тільки в соцмережі, в яких тих пабліків хоч греблю гати, а й в спеціальні місцеві ресурси, які об'єднують розумних та працьовитих людей.

Що потрібно для цього? Відправляйте свої дані — фото (бажано постановочні та якісні, де ви за роботою), галузь, в якій ви майстер, опис діяльності, телефон, електрону адресу, часи роботи нам на електронну пошту — [email protected]

Що це буде коштуватиме? Новим фахівцям ми даємо місячний бонус, втім зазначимо, що редакція сповідує демократичні цінності, тож вартість теж буде демократичною.

Слідкуйте за новинами.

Web-адміністрація сайту “Костянтинівка бізнесова”.