Доставка хліба, евакуація та вивезення поранених – поліцейські Лиману поруч із мешканцями громади

За два дні правоохоронці допомогли евакуюватися більш ніж 120 жителям міста, чверть з яких – діти. Також вивезли до лікарні поранену під час обстрілів жінку.

Лиман та найближчі  населені пункті наразі є зонами ведення активних бойових дій. Російські війська цілодобово обстрілюють місто касетними снарядами (вже задокументовано більше 10 фактів) та скинули потужну авіабомбу.

Поліцейські працюють на місці та щодня надають допомогу мешканцям, які залишилися. Забезпечують продуктами харчування, питною водою та ліками.

Лише за останні два дні правоохоронці разом із рятувальниками допомогли евакуюватись жителям міста – 96 дорослим та 33 дітям, організували доставку хліба та інших продовольчих товарів тим, хто залишився.

Вчора, 26 квітня, внаслідок обстрілу Лиману було поранено жінку. Поліцейські допомогли вивезти її за межі міста та доставити до лікарні.

Триває евакуація з небезпечної території поблизу Лиману. За допомогою автобусів правоохоронці вивозять мешканців смт Дробишеве, Ямполь та інших населених пунктів.

Краматорське районне управління Донецької області