І сміх, і сльози! Про анексію та її НАСЛІДКИ для росіян та інших «народів»

Отже, з підписанням путіним указів про визнання «державного суверенітету Запорізької та Херсонської областей, іржавий «організм» російської держави приготувався заковтнути чергову порцію української землі. Але чомусь, на відміну від 2014 року, це викликає не страх за майбутнє, а сміх та впевненість у наближенні нашої перемоги…

Сміх

Я вже в багатьох ефірах говорив, що путіну доведеться ну дуууууже творчо підійти до трактування свого ж, російського законодавства, щоб надати вигляду легітимності минулим «референдумам». І біснуватий виявився справді винахідливим. Ржу не можу! А якщо іржач викликають вже навіть офіційні укази глави держави, то це означає, що хвороби голови цього глави (і цієї держави) вже очевидні :))

Давайте посміємось разом.

Отже, Федеральний конституційний закон "Про порядок прийняття до Російської Федерації та освіти у її складі нового суб'єкта Російської Федерації":

Стаття 3. п 1: «Прийняття у Російську Федерацію та створення у її складі нового суб'єкта здійснюється на ДОБРОВІЛЬНІЙ основі»…

- Яка ж вона добровільна, якщо території «ДНР»-«ЛНР», Херсонської та Запорізької областей ВІДКРИТО окуповані військами росії?!

- Яка вона добровільна, якщо 50% території «ДНР» не контролюється нею, тобто там «референдуму» фізично не могло бути. Те саме з неокупованими територіями «ЛНР», Запорізької та Херсонської областей. Тобто, населення цих територій ніхто не питав!

Ст. 4. п 2: «Прийняття в Російську Федерацію в якості нового суб'єкта іноземної держави або її частини здійснюється за взаємною згодою Російської Федерації та даної іноземної держави».

- Ну, якщо у «ДНР»-«ЛНР» є хоча б видимість державності, її фальшиві, але формальні ознаки, то як же наш «витівник» викрутиться у випадку з частинами Херсонської та Запорізької областей? - Читаємо в указах: «визнаючи та підтверджуючи принцип рівноправності та самовизначення НАРОДІВ, закріплений у Статуті Організації Об'єднаних Націй, враховуючи волевиявлення НАРОДУ Херсонської (Запорізької) області на референдумі..., ухвалюю: 1. Визнати державний суверенітет та незалежність Херсонської (Запорізької) області»…

Виявляється, «існують» такі «країни» як «Херсонська область» та «Запорізька область»! Але ба більше - (!) у путина існують навіть окремі «НАРОДИ» (!!!) - мабуть, «хери» і «запори»…

Ось справді, «батько народів»: сам їх «народжує», сам вбиває. Останнє – з урахуванням, що «держави» «Херсонська область» та «Запорізька область» після анексії (яка станеться через кілька днів) перестануть існувати і стануть, мабуть, рекордсменами у світі за тривалістю існування їхньої «державності». А, відповідно, й їхніх «народів».

Ну немає слів, - не президент, а аніматор у турецькому готелі – творчість аж зі штанів пре!

Сльози

Цікаво, чи росіяни, особливо ті, які радіють «приєднанню нових земель», розуміють, що цією анексією їхня країна практично входить у стан повноцінної війни з Україною?

Не спецоперації, яку вони спостерігали по телевізору, а ВІЙНИ! З Україною! Яка вже позбавила їх «другої армії світу», змусивши путіна набирати «резервну»…

Вони розуміють, що Київ і Захід не мають іншого виходу, окрім як відвойовувати територію свого Донбасу та Півдня? Інакше це буде перемогою путіна, а перемогти йому вже не дадуть за жодних обставин, бо це буде поразка всього існуючого світопорядку.

Якщо раніше на Заході справді думали, що проблема для них – корумпована, роз'єднана, не здатна себе захистити Україна, то сьогодні весь світ зрозумів: проблема – не Україна, ПРОБЛЕМА – путін! Хвора на всю голову, стара мавпа з ядерною бомбою в руках, яка ох..їла від безкарності.

Не зумівши підкорити Україну за півроку він став проблемою навіть для своїх «союзників», того ж Китаю, країн ОДКБ та Індії. Та навіть для Лукашенка, який «сідає» вже і на «х…й і на рибку», аби «очко» прикрити…

Чи розуміють росіяни, які сьогодні ввечері святкуватимуть на Червоній площі вступ їхньої країни у війну з усім світом, що така війна не обмежиться однією «частковою» мобілізацією, що будуть ще й ще? Що сьогодні вони святкують смерть своїх близьких, початок розпаду своєї країни, початок війни у самій Росії? Тому що перемогти весь світ – неможливо! Власне, звуки сьогоднішнього концерту – це перші акорди РЕКВІЄМУ по Росії. Щоправда, писав його немоцарт.

А чи розуміють донеччани та луганчани, що оголосивши Донецьку та Луганську область територією росії, путін спалює останню можливість домовитися про припинення вогню хоч колись? Якщо раніше, дійшовши до своїх східних кордонів, Київ міг зупинитися і домовлятися з РФ про подальший мир, то після анексії, Кремль позбавляє себе такої можливості! Йому доведеться воювати до останнього росіянина за конституційно «російську землю»!

Тобто Україна і Захід не можуть відступити доки не звільнять Донбас і Південь, а тепер і росія не зможе піти звідти «в якості жесту доброї волі», як пішла з-під Києва.

Отже, битва буде лише до перемоги. А, враховуючи ресурси РФ та Заходу, битва буде довгою, аж до падіння режиму біснуватого. І вона буде САМЕ НА АНЕКСОВАНИХ росією землях! А це означає, дорогі мої земляки, які наївно очікують (до речі, як і 8 років тому) настання миру з приходом Росії, що ви радієте, навпаки, перетворенню свого регіону на театр військових дій на невизначено довгий термін…

Воістину: тих, кого Бог хоче покарати, він спочатку позбавляє розуму.

Сергій Гармаш, «ОстроВ»