Росіяни вдарили по Костянтинівці чотирма ракетами

Сьогодні, 29 грудня, росіянє знову обстріляли наше місто. В цей раз вони поцілили в центр розміщення переселенців, двір гуртожитку та поблизу колишнього кінотеатру.

Пошкоджені будинки обходить поліція. Слідчо-оперативна група фіксує наслідки обстрілу. Наразі відомо про одного пораненого.

Поліцейські парамедики, що одразу прибули на місце, виявили жінку в стані крайнього шоку. Ракета вдарила приблизно у 30 метрах від її будинку. Від потужного вибуху у неї сталася істерика. Правоохоронці доставили постраждалу до лікарні. Всю дорогу тримали її за руку та заспокоювали.

Попередня правова кваліфікація чергового воєнного злочину росії – ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни). Зібрані поліцією матеріали буде передано СБУ.

Костянтинівка! Поліцейські парамедики рятують жінку в стані шоку

Ракета вдарила приблизно у 30 метрах від її будинку. Від потужного вибуху у жінки сталася істерика. Правоохоронці доставили постраждалу до лікарні. Всю дорогу тримали її за руку та заспокоювали.

На відео - поліцейські парамедики рятують жінку в стані шоку. Ракета вдарила приблизно у 30 метрах від її будинку. Від потужного вибуху у жінки сталася істерика. Правоохоронці доставили постраждалу до лікарні. Всю дорогу тримали її за руку та заспокоювали.

Поліція Донецької області.